ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Με ποιον διάσημο ηθοποιό είναι ζευγάρι η Αντζελίνα Τζολί - Η σχέση τους ξεκίνησε στην Ελλάδα

0

Η Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο φήμες θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να είναι ζευγάρι με τον αστέρα του Χόλιγουντ, Κιάνου Ριβς.

Σύμφωνα με το NW, το ειδύλλιο τους ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους σε ελληνικό νησί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντζελίνα Τζολί γνώρισε τον Κιάνου Ρίβς όταν μετακόμισε μαζί με τα έξι παιδιά της σε σπίτι που βρίσκεται δίπλα σε εκείνο της μητέρας του διάσημου ηθοποιού.

“Δεν είχαν δουλέψει ποτέ μαζί και δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον μέχρι πριν από έναν χρόνο. Ο Κιάνου είναι πολύ κοντά στη μητέρα του και την επισκέπτεται αρκετά συχνά”, ανέφερε άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη πηγή δήλωσε πως και τα έξι παιδιά εγκρίνουν τη σχέση της μητέρας τους με τον Κιάνου Ριβς και ότι εκείνος περνά αρκετές ώρες μαζί τους.

“Αγαπά πολύ τα παιδιά και είναι καλή επιρροή για την Αντζελίνα. Είναι τόσο ευγενικός, γνήσιος και δοτικός. Έχει όλα όσα θέλει η Αντζελίνα σε έναν άνδρα” σημείωσε η ίδια πηγή.

Ωστόσο, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διάσημη ηθοποιός είναι μόνη της και ότι έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών της.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ