ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις Μητρόπουλου και Ραζή ενόψει ΑΕΚ

0

Μία δύσκολη αποστολή έχει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 15.45 στο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 BL Show.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας Δημήτρης Μητρόπουλος μίλησε για τον αυριανό αγώνα, χαρακτηρίζοντας δύσκολο το έργο τους, ενώ ανέφερε τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του. «Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ, ούσα πλήρης σε όλες τις θέσεις. Διαθέτει παίκτες αθλητικούς και έμπειρους με πολλές εικόνες από Ευρώπη και Ελλάδα. Έχουμε μία δύσκολη αποστολή αλλά μετά τις δύο ήττες οφείλουμε να ανασυνταχθούμε. Παιχνίδι με παιχνίδι υπάρχει βελτίωση οπότε πρέπει να χτίσουμε σε αυτό και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Αναμφίβολα θα πρέπει να περιορίσουμε το περιφερειακό σουτ της ΑΕΚ και να είμαστε σταθεροί στην άμυνα στα πικ εν ρολ. Να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, ώστε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του 40λεπτου και να εκμεταλλευτούμε την κούραση της ΑΕΚ από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Χριστόφορος Ραζής, ο οποίος ανέφερε: «Σαφώς το αυριανό παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση με συγκέντρωση και διάρκεια στο παιχνίδι μας, χωρίς σκαμπανεβάσμαα στην απόδοση μας και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας και πάντα στόχος είναι η νίκη.

Όσο αφορά σε εκείνα που πρέπει να προσέξουμε, σίγουρα, μία ασυνέπεια στην άμυνα φέρνει κακές επιλογές στην επίθεση και πάει αντιστρόφως ανάλογα. Θεωρώ στην άμυνα είμαστε πιο συνεπείς. Επιθετικά κάποιες κακές επιλογές επιτρέπουν στις αντίπαλες ομάδες να μας χτυπήσουν στον αιφνιδιασμό. Θεωρώ ότι και ο ρυθμός θα παίξει τον ρόλο του. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι τα ριμπάουντ, καθώς δεν επιτρέπεται ο αντίπαλος μας να παίρνει 15 επιθετικά ριμπάουντ και να βάζει 14 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, όπως συνέβη στο ματς με το Λαύριο».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ