ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Οι Μινωικές Γραμμές σας ταξιδεύουν καθημερινά από και προς τα Χανιά με το νεότερο και ταχύτερο πλοίο των Χανίων

0

Οι Μινωικές Γραμμές δραστηριοποιούνται από τα μέσα Ιουλίου με νέο δρομολόγιο στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς - Χανιά. Για τη νέα γραμμή, σχεδιάστηκε μία digital καμπάνια, με τίτλο «Αναμνήσεις από τα Χανιά», η οποία προβάλλεται σε ψηφιακά μέσα όπως το Facebook και το YouTube.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας αναπολεί στο ταξίδι της επιστροφής, στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές στον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, παίρνοντας ερεθίσματα από την εμπειρία του στο Cruise Ferry Mykonos Palace. Η καμπάνια αναδεικνύει τόσο την απόλαυση του ταξιδιού όσο και την ομορφιά των Χανίων με μοναδικές εικόνες: το γραφικό Ενετικό Λιμάνι της πόλης των Χανίων, η αγορά, τα σοκάκια, ο Φάρος, η φύση στο Φαράγγι της Σαμαριάς, οι Τάφοι των Βενιζέλων, η παραλία του Μπάλου και τα καταπράσινα νερά στο Κεδρόδασος είναι ανάμεσα στις πλούσιες εμπειρίες που τα  Χανιά προσφέρουν και μαγεύουν κάθε επισκέπτη.

Κεντρικό θέμα της καμπάνιας είναι οι πολύτιμες αναμνήσεις που δημιουργεί κάθε ταξίδι στα Χανιά και το πώς οι Μινωικές Γραμμές συμβάλλουν στο να διατηρούνται ζωντανές μέσω του απολαυστικού, ευχάριστου ταξιδιού.

Ζήστε και εσείς την εμπειρία του ταξιδιού με τις Μινωικές Γραμμές και μαγευτείτε από τις ομορφιές των Χανίων, ακολουθώντας τα link:

Οι Μινωικές Γραμμές ταξιδεύουν καθημερινά, από και προς τα Χανιά με το νεότερο και ταχύτερο πλοίο των Χανίων, το Cruise Ferry Mykonos Palace. Ενημερωθείτε για τις προσφορές της γραμμής και κάντε κράτηση στο www.minoan.gr, στα 18175, 801 11 75000 ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ