ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου

0

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους με βροχές στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν με εξαίρεση την Εύβοια και την Κρήτη. Η ορατότητα στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρώς αυξημένες κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας, ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και έντονες βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ, εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο Β έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ έως ΒΔ, εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

meteocrete.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ