ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Οι… βουτιές στην Κρήτη συνεχίζονται και στα τέλη Οκτώβρη

0

Το Ρεθυμνιώτικο ήλιο και θάλασσα απολαμβάνουν οι επισκέπτες, παρά τα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας

Τι κι αν βρισκόμαστε στο τέλος του Οκτώβρη, ντόπιοι κι επισκέπτες απολαμβάνουν το όψιμο καλοκαιράκι στην παραλία του Ρεθύμνου.

Ο ξενοδόχος, Αποστόλης Δελήμπασης εξηγεί ότι προσπαθεί να διατηρεί την παραλία καθαρή και τα ομπρελοκαθίσματα ακόμη και το φθινόπωρο και μάλιστα όχι μόνο για τους τουρίστες, όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, αλλά και για τους χειμερινούς κολυμβητές που αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο.

Τον ελληνικό ήλιο απολαμβάνει για πρώτη φορά στην Κρήτη και ο Φίλιπ από τη Γερμανία, διαβάζοντας ένα βιβλίο για τον... «πλανητάρχη» Ντόναλντ Τραμπ. Στη Γερμανία με τους 5 βαθμούς Κελσίου ζουν ήδη των χειμώνα, ενώ εδώ στην Κρήτη η θερμοκρασία είναι ευχάριστη, όπως και η πόλη που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην παραλία και η κ. Κατερίνα Δελήμπαση από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ που εδώ και 30 χρόνια ζει στο Ρέθυμνο που φαίνεται να έχει πια παλαιούς και νέους αγαπημένους φίλους ακόμη και στην καρδιά του φθινοπώρου, στην απέραντη παραλία του. Η Κατερίνα έχει αγαπήσει και τις δύο χώρες πια και όποτε βρίσκεται στη μία, τής λείπει κάτι από την άλλη.

Άγρυπνος φρουρός παραμένει στην παραλία ο Γαβριήλ Τσουντάνης που με τα τζετ σκι του έχει διασώσει αναρίθμητους λουόμενους τη δύσκολη στιγμή.

Η ναυαγοσωστική περίοδος έχει λήξει, όμως θα έπρεπε να διαρκεί παραπάνω και στο ωράριο και στους μήνες κάλυψης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ