ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ρεθύμνου με το Πειραιά

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 / 11/ 18 η προγραμματισμένη συνάντηση με τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Ρεθύμνου με το Πειραιά .

Ενημερώσαμε τον κ. Περιφερειάρχη για την επιθυμία των Ρεθυμνιωτών να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Νομού μας και για τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει σαν ο επικεφαλής θεσμικός της Κρήτης

Είμαστε κατ αρχήν ικανοποιημένοι για την δέσμευσή του ότι θα ηγηθεί νέων προσπαθειών , σε συνεργασία με την αντιπεριφέρεια και τους δήμους του νομού Ρεθύμνης ώστε να δούμε το πώς θα δρομολογηθεί μια θετική εξέλιξη στο πρόβλημά μας αυτό.

Αυτό επιζητούσαμε με την συνάντηση μας αυτή και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και η προσπάθεια από πλευράς του κ. Περιφερειάρχη .

Στην συνάντηση που διήρκεσε 1ώρα και 15΄λεπτά παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου με επι κεφαλής την κ. Μ. Λιονή ,Ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης ,από την ελάσσονα αντιπολίτευση του δήμου ο κ. Μιχ. Ανδρουλάκης και Τα μέλη της επιτροπής Κώστας Πολοπετράκης και Κοσμάς Περπιράκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ