ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Γνωστός καρδιολόγος με… 4 ταυτότητες ο δίγαμος γιατρός: Στο «φως» τα ψέματα

0

«Γιατρός» στα… ψέματα αποδείχτηκε ο γιατρός με το γάμο - «μαϊμού»: Έχει 4 πλαστές ταυτότητες!

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία, αναφορικά με την ταυτότητα του γιατρού που παντρεύτηκε στη Χαλκίδα, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά στην Κρήτη, βγαίνουν στο «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα του neakriti.gr, ο εν λόγω γιατρός, ο οποίος είναι καρδιολόγος, φέρεται να είναι πολύ γνωστός στους ιατρικούς κύκλους, καθώς, όχι μόνο είναι Διευθυντής στης καρδιολογική κλινική μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αττικής, αλλά είναι και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ).

Είχε… 4 πλαστές ταυτότητες

Και ενώ μέχρι και χτες υπήρχε η πληροφορία ότι ο γιατρός ο οποίος τέλεσε το γάμο - «μαϊμού» ήταν… μεγαλύτερος απατεώνας από το «γαμπρό», καθώς κατείχε - όχι μία και δύο, αλλά - 4 ταυτότητες, στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο «γαμπρός» ήταν αυτός με… τα πολλά πρόσωπα!

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο καρδιολόγος, πέρα από το γεγονός ότι… πλαστογράφησε τον ίδιο του το γάμο, φέρεται να είχε στην κατοχή του 4 πλαστές ταυτότητες.

«Γιατρός» στα… ψέματα

Πέρα από το γάμο - «μαϊμού» και τις 4 πλαστές ταυτότητες, ο γιατρός με την οικογένεια στην Κρήτη, ήταν και… «γιατρός» στα ψέματα, καθώς, για να δικαιολογεί το γεγονός ότι πρέπει να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στην Κρήτη, προκειμένου - προφανώς - να βλέπει τα δύο του παιδιά και τη νόμιμη σύζυγό του, έλεγε στη «σύζυγό» του (από το γάμο - «μαϊμού») ότι είναι… μυστικός πράκτορας!

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema.gr, επικαλούμενος την… ιδιότητα του μυστικού πράκτορα, δικαιολογούσε το γεγονός ότι δεν έκανε κοινή φορολογική δήλωση με τη «σύζυγό» του, την καρδιολόγο, στην Αθήνα.

Ενώ, εντύπωση προκαλεί και το πώς έγινε ο πολύκροτος γάμος! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο γάμος δεν πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα όπου συνηθίζεται να πραγματοποιούνται οι πολιτικοί γάμοι στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, αλλά έγινε στην αίθουσα τελετών, καθώς, οι… υπεύθυνοι για το γάμο ζήτησαν τη συγκεκριμένη αίθουσα, με το πρόσχημα ότι… θα γυρίσουν ταινία!

Οι μάρτυρες

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας η υπόθεση, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μία φωτογραφία από την τελετή - «μαϊμού», η οποία και θα έδινε τις απαντήσεις.

Στην εν λόγω φωτογραφία, απεικονίζεται ο γιατρός, μαζί με τη «σύζυγό» του, η οποία είναι επίσης καρδιολόγος στην Αττική, καθώς και δύο άτομα, οι οποίοι εμφανίζονται ως μάρτυρες και οι οποίοι είναι γνωστά πρόσωπα της Εύβοιας.

Έτσι, δημοσίευμα του reader.gr, θέλει τον έναν από τους δύο μάρτυρες να είναι γνωστός στην κοινωνικός λειτουργός από της Εύβοια, ο οποίος, μάλιστα, στο έγγραφο του πλαστού γάμου, εμφανίζεται με… ψεύτικο ονοματεπώνυμο και έχει ήδη κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Βίαιος χαρακτήρας

Ο εν λόγω γιατρός, μάλιστα, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι 45 ετών, φέρεται να είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους του, ενώ λέγεται ότι ακολουθούσε περίεργες πρακτικές κατά την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.

Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση

Για το γάμο - «μαϊμού», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χαλκιδέων το 2014, διενεργείται κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από το Δήμο Χαλκιδέων. Ενώ, η υπόθεση του πλαστού γάμου αναμένεται να φτάσει μέχρι και το γραφείο του Εισαγγελέα.

Βέβαια, η όλη υπόθεση περιπλέκεται ακόμη πιο πολύ, μετά την αποκάλυψη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος - ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας – κατείχε 4 πλαστές ταυτότητες.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση διερευνάται εξονυχιστικά, καθώς δεν αποκλείεται να καταγραφούν και άλλες παράνομες πράξεις, όπως και άλλοι γάμοι - «μαϊμού» και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ