ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Δύο ακόμη ξενοδοχεία της TUI στην Κρήτη

0

Με το brand της TUI θα ανοίξουν από τη νέα τουριστική σεζόν δύο ακόμη ξενοδοχεία στην Κρήτη, τα οποία προστίθενται στα 6 που λειτουργούν σήμερα.

Πρόκειται για το TUI Sensimar Insula Alba που βρίσκεται στην Ανάληψη Χερσονήσου, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες πελάτες και το TUI Family life Elounda Breeze στην Ελούντα.

Ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε ότι επεκτείνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των μονάδων του προσθέτοντας 1,5 νέες μονάδες το 2019 σε όλο τον κόσμο. Η TUI λειτουργεί διεθνώς 380 ξενοδοχεία.

«Η σημαντική επέκταση του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων TUI Sensimar, TUI Sensatori και TUI Family Life, δείχνει την ικανοποίηση τόσο των πελατών όσο και των συνεργαζόμενων ξενοδόχων.

Τα στελέχη των εμπορικών τμημάτων της TUI βρίσκονται μόνιμα στους τουριστικούς προορισμούς, στους οποίους δραστηριοποιείται η TUI, και εργάζονται για τη σύναψη νέων συνεργασιών με υφιστάμενους και νέους ξενοδόχους και ξενοδοχειακούς ομίλους. Ο στόχος είναι η περαιτέρω επέκταση του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων της TUI και σε νέους προορισμούς» δήλωσε η Helen Caron, TUI Group Purchasing Director.

Η TUI έφερε φέτος στην Κρήτη περισσότερους από 700.000 τουρίστες αυξάνοντας την κίνησή της πάνω από 7%.

Η TUI, μέσω της Atlantica, λειτουργεί σήμερα έξι ξενοδοχεία στην Κρήτη, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στον Ανισσαρά Χερσονήσου (Sensatori) και το δεύτερο στην Αμμουδάρα (Ακτή Zeus), ενώ σε αυτά προστίθενται τα δύο ακόμη στην Ανάληψη Χερσονήσου και την Ελούντα.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ