ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη είναι έτοιμη και μπορεί να φιλοξενήσει παγκόσμιες διοργανώσεις στην άρση βαρών και την πάλη

0

Τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η Κρήτη για να φιλοξενήσει διοργανώσεις της άρσης βαρών και της ελληνορωμαικης πάλης, με παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον αλλά και διεθνή προβολή, επεσήμανε ο τρεις φορές χρυσός και μια φορά χάλκινος Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή συνάντηση με το Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

«Η Κρήτη χρόνια τώρα στηρίζει διοργανώσεις, συνεχίζει να στηρίζει κι αυτό ήταν βασικό θέμα που συζητήσαμε με τον Περιφερειάρχη και συμφωνήσαμε πως μπορούμε και στο μέλλον να στηρίξουμε μεγάλες διοργανώσεις παγκόσμιου επιπέδου που θα γίνουν στο νησί», δήλωσε ο κ. Δήμας.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Πιτσούλη και του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού Ν. Συριγωνάκη ενώ τον Πύρρο Δήμα συνόδευαν οι Ολυμπιονίκες Κώστας Θάνος και Ηρακλής Δεσκουλίδης και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Γιάννης Καργιωτάκης στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά της Περιφέρειας ο κ. Συριγωνάκης αφού ευχαρίστησε τους Ολυμπιονίκες αναφέρθηκε στη συζήτηση που έγινε για τις μεγάλες διοργανώσεις σημειώνοντας πως υπήρξε γόνιμο έδαφος για να πραγματοποιηθούν μεγάλα πρωταθλήματα στην Κρήτη.

Οι τρεις Ολυμπιονίκες και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκαν στο Ηράκλειο για να συμμετάσχουν στην «Γιορτή του Αθλητισμού στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη», την οποία διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠάλΕυΕ» υπό την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια με επίκεντρο την οδική ασφάλεια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ