ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρητική παραλία στις καλύτερες του κόσμου για το 2018 - Δείτε ποια είναι

0

Τη λίστα με τις «Καλύτερες Παραλίες του Κόσμου» για το 2018, δημοσίευσε το Flight Network.

Η λίστα που είναι βασισμένη στις εμπειρίες και την αξιολόγηση 1.200 δημοσιογράφων, συντακτών, μπλόγκερς και ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως περιλαμβάνει παραλίες όπως εκείνες της Ινδονησίας με τα κρυστάλλινα νερά μέχρι τις τροπικές στο Μπαλί, ενώ για την τελική επιλογή λήφθηκαν υπόψιν παραλίες σε Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Νότιο Ειρηνικό, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική, Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική.

Ωστόσο η χώρα που βρέθηκε στην πρώτη θέση, με μια συγκεκριμένη παραλία της να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες 411 που εξετάστηκαν, είναι η Ελλάδα με το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.

Γενικά στην λίστα «World's Top 50 Beaches», οι παραλίες που πήραν την υψηλότερη βαθμολογία, βρίσκονται στην Ελλάδα, τα νησιά Τερκς και Κέικο, την Ταϊλάνδη, την Χιλή, την Μικρονησία και τις Μπαχάμες.

Στη θέση 56 συναντάμε την Κρήτη και το Ελαφονήσι του νομού Χανίων.

Στη θέση 77 η Σαντορίνη και η Κόκκινη Παραλία.

Στη θέση 96 είναι η παραλία Λογγάς στην Κέρκυρα.

Στην λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης κυριαρχούν οι ελληνικές. Εκτός από το Ελαφονήσι την Κόκκινη Παραλία και την παραλία Λογγάς, περιλαμβάνονται επίσης η Περίσσα στην Σαντορίνη, γνωστή ως η παραλία με τη μαύρη άμμο, το Σαρακήνικο στη Μήλο, η Παραλία Άγιου Παύλου στη Ρόδο και τα Λαλάρια στη Σκιάθο.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ