ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις Ζιάγκου και Μπρέισι - Ντέιβις ενόψει Χολαργού

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα δώσει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, φιλοξενώντας τον Χολαργό στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο στις 15.45, ενώ θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ΕΡΤ Play1.

Ο καινούριος προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση, τονίζοντας πως η θέληση και το πάθος θα κρίνουν τον νικητή, ενώ αναφέρθηκε στα σημεία που θα πρέπει να επικεντρωθούν οι παίκτες του. «Αυτές τις ημέρες επικεντρωθήκαμε στον ψυχολογικό τομέα και στο κομμάτι της αμυντικής συμπεριφοράς σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Αυτό που περιμένουμε από τα παιδιά είναι το αυτονόητο. Να δείξουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι έχουν απόλυτη συναίσθηση και της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα από μας και της κρισιμότητας της κατάστασης και του αγώνα. Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζει η ομάδα που το θέλει περισσότερο. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που επιδιώκει καταστάσεις γρήγορου παιχνιδιού σε ανοιχτό γήπεδο, με ενέργεια στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ επιθετικά στηρίζεται σε παιχνίδι απομονώσεων που βασίζεται στο ατομικό ταλέντο των παικτών της».

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, αναφέροντας: «Ο κόσμος είναι ένας παράγοντας που πάντα συνεκτιμάται και συνυπολογίζεται στην εξίσωση. Πάντα παίζει τον ρόλο του σε μία ομάδα σαν το Ρέθυμνο Cretan Kings που εκφράζει μία ολόκληρη κοινωνία. Για αυτόν τον λόγο τον περιμένουμε να δώσει βροντερό «παρών» για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην επιτυχία».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις, ο οποίος τόνισε: «Πρέπει να εξαντλήσουμε την ενέργεια μας, να παίξουμε ως ομάδα με αυτοπεποίθηση. Αν τηρήσουμε τα παραπάνω θεωρώ πως θα πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Ο νέος προπονητής μας ζητάει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Από τη μεριά μου θα δώσω το 100% για να βοηθήσω τους συμπαίκτες και την ομάδα μου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία νίκη».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ