ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα ξενοδοχεία η Κρήτη!

0

Τα trivago Awards είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχει η trivago στα ξενοδοχεία για όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και ανακοινώθηκαν οι νικητές, μεταξύ αυτών και αρκετοί Κρητικοί! Σε Ζαρό, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Χανιά...

Ο Johannes Thomas, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Εσόδων της trivago, έκανε την παρακάτω δήλωση για τα βραβεία:

«Καθώς είμαστε μια κορυφαία, παγκόσμια μηχανή metasearch ξενοδοχείων και διαθέτουμε δεδομένα για εκατομμύρια συνολικές κριτικές πελατών, είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, για να αναγνωρίσουμε τα ξενοδοχεία με την υψηλότερη κατάταξη που παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες τους. Ταυτόχρονα, καθώς αποτελούμε ψηφιακό κανάλι μάρκετινγκ, το οποίο χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες ξενοδόχοι σε όλον τον κόσμο, έχουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε τα ξενοδοχεία που υιοθετούν νέες τεχνολογίες και έχουν εξαιρετική online παρουσία. Τα trivago Awards μάς δίνουν την ευκαιρία να τιμήσουμε τους προοδευτικούς ξενοδόχους που εργάζονται σκληρά σε αυτά τα υποδειγματικά ξενοδοχεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε ξανά φέτος».

Τα ελληνικά ξενοδοχεία Μεταξύ των νικητών, έξι ελληνικά ξενοδοχεία, περιλαμβάνονται στους νικητές των trivago Awards 2019, με το πολυβραβευμένο Lindos Blu, να είναι πάλι πρώτο των πρώτων, για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν και την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, παρουσία τους στο διαδίκτυο, κ.ο.κ., ενώ τα βραβεία ανέδειξαν και τα 60 καλύτερα ελληνικά σε επίπεδο χώρας.

Ο γενικός διευθυντής του Lindos Blu κ. Αλέξανδρος Μόρτζος, δήλωσε σχετικά : “Φέτος γιορτάζουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας μας και αυτό το βραβείο, είναι η «σφραγίδα» αναγνώρισης των προσπαθειών μας. Το όραμά μας όταν δημιουργήσαμε το πρώτο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες στη Ρόδο, ήταν η αταλάντευτη επιλογή παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τώρα και πάντα. Δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε τον στόχο αυτό, χωρίς το πάθος και τη σκληρή δουλειά, των εργαζομένων μας που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τους πελάτες μας «.

Διεθνείς διακρίσεις απέσπασαν τα ξενοδοχεία:

Eleonas Country Village (κατηγορία 3 αστέρων), Aetoma Hotel (κατηγορία 4 αστέρων), Lindos Blu (κατηγορία 5 αστέρων), Enigma Suites (κατηγορία εναλλακτικών καταλυμάτων), Melia Athens (κατηγορία εξαιρετικής online παρουσίας) και Hotel Avra (κατηγορία απευθείας κρατήσεων).

Όλα τα βραβευμένα ξενοδοχεία λαμβάνουν αποκλειστικά πιστοποιητικά των βραβείων, τα οποία μπορούν να αναδείξουν, τοποθετώντας τα σε περίοπτη θέση στο κατάλυμά τους, σε εφαρμοστές widget για τις ιστοσελίδες τους, στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού. Με αυτόν τον τρόπο τα ξενοδοχεία μπορούν να βελτιώσουν την προβολή τους και την απήχησή τους στους πελάτες τόσο διαδικτυακά όσο και εκτός ίντερνετ.

Το πρώτο top ξενοδοχείο της χώρας σε κάθε κατηγορία επίσης λαμβάνει ένα πολυπόθητο τρόπαιο trivago Awards.

Όπως σημειώνει η trivago: «Καθώς είμαστε μια κορυφαία, παγκόσμια μηχανή metasearch ξενοδοχείων και διαθέτουμε δεδομένα για 210 εκατομμύρια κριτικές πελατών, είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, για να αναγνωρίσουμε τα ξενοδοχεία με την υψηλότερη κατάταξη που παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες τους».

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία με top κατάταξη από κάθε χώρα, έχουν ως εξής:

Πώς αποφασίζει η trivago ποια ξενοδοχεία θα κερδίσουν;

Για τις κατηγορίες ξενοδοχείων 3 αστέρων, 4 αστέρων, 5 αστέρων και εναλλακτικού καταλύματος (Alternative Accommodation), βραβεύουμε με trivago Awards τα 10 top ξενοδοχεία ανά χώρα με τα σταθερά υψηλότερα σκορ στον trivago Rating Index για όλη τη χρονιά.

Τα ξενοδοχεία με τα υψηλότερα σκορ αποτελούν τους νικητές της κατηγορίας για τη χώρα τους.

Για να διασφαλίσουμε ακριβή αξιολόγηση, ένα ξενοδοχείο έπρεπε να έχει τουλάχιστον 20 κριτικές, ώστε να είναι υποψήφιο για βραβείο.

Για την κατηγορία της Εξέχουσας Online Φήμης (Outstanding Online Reputation), αναγνωρίζουμε τα 10 top ξενοδοχεία ανά χώρα που έχουν δραστηριοποιηθεί περισσότερο για τη βελτιστοποίηση των προφίλ τους στην trivago, ώστε να ξεχωρίζουν στην trivago καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Βραβεύουμε με το trivago Award στην κατηγορία Απευθείας κρατήσεις (Direct Bookings) τα 10 ξενοδοχεία σε κάθε χώρα που έχουν προσελκύσει τις περισσότερες απευθείας κρατήσεις στις ιστοσελίδες τους μέσω της trivago χρησιμοποιώντας το Rate Connect.

Επίσης, για καθεμιά από αυτές τις κατηγορίες, το ξενοδοχείο που λαμβάνει την πρώτη θέση θεωρείται ο νικητής της συνολικής κατηγορίας για τη συγκεκριμένη χώρα.

Τα ξενοδοχεία που βραβεύθηκαν στις 6 κατηγορίες στην Ελλάδα, είναι τα εξής:

money-tourism.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ