ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«ΕορταΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο»

0

Το πρόγραμμα «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» διοργανώνεται για 17η συνεχόμενη χρόνια από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνης και  αποτελεί  πλέον θεσμό στα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα της πόλης μας. Κάθε χρόνο, με τη χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα για μικρούς και μεγάλους ώστε να ζήσουμε όλοι το όνειρο των Χριστουγέννων.

Για την εορταστική περίοδο   Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς, έχουμε διοργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων  με στόχο να δημιουργήσουμε μια μαγική διαδρομή στην αγορά, όπου οι έμποροι , οι καταναλωτές αλλά και οι μικροί μας φίλοι θα εισπράξουν το πνεύμα των εορτών, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν τη χαρά τους.

Ξεκινάμε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του πηγαδιού με την εκδήλωση «Επίσκεψη στην γειτονιά των καλικαντζάρων». Ελάτε μαζί με τα μικρά καλικαντζαράκια να φτιάξουμε γιορτινά στολίδια και τρισδιάστατες κατασκευές! Χαρίστε στους αγαπημένους σας δώρα από τα χεράκια σας!

Συνεχίζουμε με την παράσταση «Ο Κύκλος με την Κιμωλία» του Μπέρτολτ Μπρεχτ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00, στο Θέατρο Περίπλους στην οδό Γ. Κουρμούλη 127. Πρόκειται για μια διασκευή για παιδιά που θα μιλήσει στις καρδιές μικρών και μεγάλων!!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00 στην οδό Αρκαδίου στην πλατεία της Μητρόπολης  στην εκδήλωση :

« Χορός  Latin !!!»

Οι σχολές χορού Bailando Fuerte, Tango Cultural και Arabesque θα μας διασκεδάσουν με τις χορευτικές τους ικανότητες και βέβαια και με την δική σας συμμετοχή για να περάσουμε το κέφι και το χαμόγελο σε άλλη διάσταση!!

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στην οδό Αρκαδίου, (στο ύψος Μητροπόλεως) θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις: «Ο Γουίνι κερνάει μυρωδάτο ποπ κορν»  στις 12:00-13:00!!Ο γλυκός αρκούδος σας προσκαλεί να χορέψετε και να φωτογραφηθείτε μαζί του, ενώ ταυτόχρονα το καροτσάκι του ψήνει λαχταριστό ποπ κορν δωρεάν για όλους!! Στις 13:00-14:00 «Ο μάγος ΤεΤέλος σε νέες περιπέτειες» , πρόκειται για τον μοναδικό μάγο ΤεΤέλο που θα χαρίσει ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια στην καρδιά της αγοράς μας! Στις 18:00-19:00 θα έχουμε  μια απολαυστική ζωντανή μουσική με σαξόφωνο, γιορτινές μελωδίες θα πλημμυρίσουν την αγορά και θα δώσουν ρυθμό στα ψώνια μας! Ο καλλιτέχνης μουσικός έχει σκοπό να μας μαγέψει με το άκρως εορταστικό πρόγραμμα του.Στις 18:00- 20:00 η εκδήλωση «Χρώμα βάζω και αλλάζω καλικάντζαρος να μοιάζω» πρόκειται για ένα καλικαντζαράκι που λατρεύει τις μεταμορφώσεις και βρέθηκε στην πόλη μας, λατρεύει τα χρώματα και τις μελωδίες και προσκαλεί τους περαστικούς να τους χαρίσει ένα γιορτινό σχέδιο με πολύ χρυσόσκονη και αμέτρητη αγάπη!!

Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 στην οδό Γερακάρη στις 14:00-17:00 συνεχίζουμε με «Πάρτι με τον Βαγγέλη Γκαλονάκη». Ο Βαγγέλης Γκαλονάκης με το συγκρότημα του και τον χορευτικό σύλλογο «Χοροκρήτες» θα μας διασκεδάσουν με τραγούδια και χορούς!Φυσικά, θα υπάρχουν κεράσματα ρακής και ανταλλαγή ευχών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ