Σταύρος Αρναουτάκης

Ρέθυμνο Cretan Kings: Προσφορά 5 ηλεκτρονικών υπολογιστών στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, με την ομάδα μας να παραδίδει 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο πλαίσιο του κοινωνικού μας προγράμματος «Cretan Kings Assist».

Οι καλαθοσφαιριστές μας Δημήτρης Κουρέπης, Άαρον Τζόουνς και Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος και ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο και την αίθουσα υπολογιστών, στην οποία πλέον θα βρίσκονται 5 καινούριοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βοηθώντας έμπρακτα στη βελτίωση των υποδομών.
Στη συνέχεια άπαντες συγκεντρώθηκαν στην κλειστή αίθουσα του γυμναστηρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, με τα παιδιά να «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις τους αθλητές μας. Αμέσως μετά οι Τζόουνς, Κουρέπης και Οικονομόπουλος προσέφεραν μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, μπάλες μπάσκετ, διχτάκια, καθώς και ένα ομοίωμα της αγαπημένης μασκότ των παιδιών, του Κερατούκλη. Όπως ήταν φυσικό η δράση μεταφέρθηκε στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του σχολείου, με τα παιδιά να μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος από τους ειδικούς, ενώ άπαντες προσκλήθηκαν στον επόμενο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Κύμη (15/12 – 17.00).

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.

Nova Professional Economy 23 euro!!!

Σχετικά άρθρα