Σταύρος Αρναουτάκης

Σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρεθύμνου – Πειραιά

ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της επιτροπής μετακίνησης του Δήμου Ρεθύμνου για το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Ρεθύμνου με τον Πειραιά. Την περασμένη Δευτέρα τα μέλη της, είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Στην συνάντηση, που διήρκεσε  μία ώρα και 15΄λεπτά,  παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μ. Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης, από την ελάσσονα αντιπολίτευση του δήμου ο κ. Μιχ. Ανδρουλάκης  και τα μέλη της επιτροπής  Κώστας Πολοπετράκης και Κοσμάς Περπιράκης.

Σε δήλωση του για το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, ο εκπρόσωπος της επιτροπής μετακίνησης κ. Περπιράκης, δήλωσε τα εξής: «Ενημερώσαμε τον κ. Περιφερειάρχη για την επιθυμία των Ρεθυμνιωτών να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Νομού μας και για τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει σαν ο επικεφαλής θεσμικός της Κρήτης

Είμαστε κατ αρχήν ικανοποιημένοι για την δέσμευσή του ότι θα ηγηθεί νέων προσπαθειών , σε συνεργασία  με την αντιπεριφέρεια και τους δήμους του νομού Ρεθύμνης ώστε να δούμε το πώς θα δρομολογηθεί μια θετική εξέλιξη στο πρόβλημά μας αυτό.

Αυτό επιζητούσαμε με την συνάντηση μας αυτή και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και η προσπάθεια από πλευράς του κ. Περιφερειάρχη .»

Nova Professional Economy 23 euro!!!

Σχετικά άρθρα