ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Δεν ξέχασαν τους αδικοχαμένους Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη

0

Τιμούν τους αδικοχαμένους Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη, οι συνάδελφοί τους, έξι χρόνια μετά τον άδικο και ξαφνικό χαμό τους...

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τραγικό δυστύχημα που βύθισε στο πένθος το ΕΚΑΒ και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Το πρωί, συνάδελφοί τους μετέβησαν στο σημείο του τραγικού τροχαίου κι έκαναν τρισάγιο στη μνήμη τους ...

Ο κ. Παναγιώτης Τζανετης, πρόεδρος ΕΚΑΒ σημείωσε :

"Όλη η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό που έγινε, διότι οι συνθήκες ήταν τραγικές και οι δύο άνθρωπο που χάθηκαν ήταν ξεχωριστοί. Και δεν είναι λόγια τυπικά αυτά που λέω. Γιατί ο ένας ήταν πρωτοπόρος της Ιατρικής. Και πραγματικά ο Δημήτρης λείπει. Όμως μας συντροφεύει το πνεύμα του. Ο Βαγγέλης Κελαράκης από την άλλη, ήταν ένας αληθινά ξεχωριστός διασώστης και συνδικαλιστής, με τελείως ευρωπαϊκό πνεύμα. Πρότασσε πάντα το συμφέρον του λαού και όχι της συντεχνίας και του μικροσυμφέροντος. Είχε διευρυμένους ορίζοντες. Παρότι εκπροσωπούσε τους εργαζόμενους, πάντα το μυαλό του ήταν στο γενικό ζήτημα. Δυστυχώς, η καθημερινή μάχη του ΕΚΑΒ έχει πολλά θύματα -είναι διψήφιος ο αριθμός. Και είναι πάρα πολύ μεγάλη η ευθύνη της διοίκησης, άρα και εμού προσωπικά, στο να υπάρξουν οι ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότερη δυνατή παρουσία".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ