ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Εκλογές την προσεχή Τετάρτη στην Σπηλαιολογική Εταιρεία

0

Εκλογές διοργανώνει την προσεχή εβδομάδα το Τμήμα Δυτικής Κρήτης της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας. Η Διοικούσα Επιτροπή της περιόδου Απρίλιος 2016 - Δεκέμβριος 2018 καλεί τα μέλη να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, να εγκρίνουν τον απολογισμό των δράσεων και των οικονομικών της και να εκλέξουν νέα ηγεσία για τη περίοδο 2019-2021.

Ο απολογισμός που θα αναλυθεί περιλαμβάνει εξερευνήσεις οριζόντιων και κάθετων σπηλαίων και συμμετοχή σε διεθνείς αποστολές εξερεύνησης βαράθρων. Περιλαμβάνει επίσης εκπαιδεύσεις και παρουσιάσεις στα Γραφεία της Εταιρείας, προσφορά περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε σχολεία και σε συλλόγους, συνεργασίες με φορείς, εβδομαδιαίο άνοιγμα της Έκθεσης κάθε Τετάρτη, εκδρομές για παιδιά, παρουσιάσεις στα ΜΜΕ και άλλες δραστηριότητες.

Η απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους να παραβρεθούν στη Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη στα Γραφεία-Έκθεση της οδού Πατελάρου 14, στην Παλιά Πόλη, στις 7.00 το απόγευμα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ