ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ντίνος Καρύδης: Αν δεν ήταν η Σμαράγδα δεν θα είχαμε ούτε τηλέφωνο

0

Ο Ντίνος Καρύδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα και οι ταινίες που έχει συμμετάσχει προβάλλονται ακόμα και σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο Ντίνος Καρύδης είναι ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος της ζωής του. Η ηθοποιός έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της και του έχει σταθεί σε όλες τις δυσκολίες της ζωής του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και είπε τα καλύτερα λόγια για την κόρη του και για τον Θοδωρή Αθερίδη. «Την Σμαράγδα την έχω αγαπήσει, προτού ακόμα γεννηθεί. Και ήξερα ότι θα γίνει αυτό το υπέροχο πλάσμα που μας στέκεται βράχος σε όλες μας τις καταστάσεις» λέει συγκινημένος ο Ντίνος Καρύδης.

Είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι βγήκατε δημοσίως και είπατε ότι σας βοηθάει οικονομικά… Τιμητικό είναι για εκείνη. Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, πιθανόν να μην είχαμε ούτε τηλέφωνο.

Το ίδιο σας στέκεται και ο Θοδωρής; Βεβαίως. Και ο Θοδωρής είναι πολυσχιδής καλλιτέχνης. Κάνει τα πάντα και στο θέατρο και στην μουσική.

Σας λείπει ένα εγγονάκι; Αυτό είναι θέμα δικό της. Ο,τι θέλει η Σμαράγδα μου να της το δώσει ο Θεός. Γιατί η Σμαράγδα, εκτός από καλή ηθοποιός, έχει μία υπέροχη καρδιά και βοηθάει δεξιά και αριστερά. Είναι τυχεροί και τυχερές όσοι την έχουν φίλη. Όταν κάποιος έχει δίκιο, η Σμαράγδα θα χτυπήσει το χέρι πάνω στο τραπέζι και θα τον υποστηρίξει. Υπέροχο πλάσμα. Μοναδικό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ