ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Μάνος Γοργοράπτης στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου

0

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις» του Θοδωρή Νίνου, ανακοίνωσε ο γνωστός, τόσο από την εργασία του στην Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, όσο και από την ιστορική του έρευνα για το Ρέθυμνο, Μάνος Γοργοράπτης.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο κ. Γοργοράπτης υπογραμμίζει ότι δέχτηκε με χαρά την πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις», του κ. Θ. Νίνου, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει: «Επιθυμώ να είμαι μέρος της προσπάθειας που θα ξανακάνει την πολιτεία του Πρεβελάκη, του Νενεδάκη, του Καλομενόπουλου, της Τσιριμονάκη και του Βαλαρή να λαμποκοπά από ιδέες φρέσκες με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία».

Στην ανακοίνωση του συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Η ενασχόληση με τα κοινά για μένα σημαίνει αδιάκοπη δουλειά, δόσιμο, πείσμα για υλοποίηση ονείρων, δημιουργία, μεράκι, φιλότιμο, αμεροληψία, ευαισθησία…

Αυτό τουλάχιστον έχω μάθει να κάνω τα 15 χρόνια που εργάζομαι στο διοικητικό κύτταρο της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, λοιπόν, που ο φίλος Θοδωρής Νίνος μου έκαμε την πρόταση να τον ακολουθήσω στο ταξίδι της διεκδίκησης του Δήμου της καρδιάς μου, το Ρέθεμνος.

Δέχτηκα με χαρά την πρόταση, γιατί επιθυμώ να είμαι μέρος της προσπάθειας που θα ξανακάνει την πολιτεία του Πρεβελάκη, του Νενεδάκη, του Καλομενόπουλου, της Τσιριμονάκη και του Βαλαρή να λαμποκοπά από ιδέες φρέσκες με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία.

Αυτό το όνειρο μου μπορεί σίγουρα να το κάμει πράξη η ομάδα του Θοδωρή Νίνου. Ενός ανθρώπου ευγενή, προσηνή, χαμογελαστού με φιλότιμο. Ενός ανθρώπου που κατάφερε και με ενέπνευσε να σηκωθώ απ’ τον αναπαυτικό μου καναπέ για να προσφέρω στο Ρέθεμνός μας.

Σε μια πόλη που σίγουρα αξίζει περισσότερα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ