ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής Ελλάδας στην υπερπήδηση εμποδίων ο Ιππικός Όμιλος Πλακιά

0

Σπουδαία επιτυχία για τους κρητικούς αθλητές...

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, το τετραήμερο 6-9 Δεκεμβρίου.

Στους αγώνες πήρε μέρος πλήθος αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε το Ομαδικό Αγώνισμα Εθνικής Ανάπτυξης στο οποίο διαγωνίστηκαν 18 συνολικά Ομάδες. Η Κρήτη έδωσε βροντερό παρόν, με τέσσερις ομάδες από ισάριθμους Ομίλους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως οι προσπάθειες που γίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους για την διάδοση της Αθλητικής Ιππασίας στο νησί μας, έχουν εμφανή αποτελέσματα.

Οι αθλητές της Κρήτης συναγωνίστηκαν επάξια με αθλητές από μεγάλους Ιππικούς Ομίλους με μακρά ιστορία στο άθλημα. Κατάφεραν μάλιστα να διακριθούν σε πολύ υψηλές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν, με κορυφαία την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ομαδικό Αγώνισμα Εθνικής Ανάπτυξης, από την Ομάδα του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Πλακιά αποτελούμενη από τα ζεύγη: Βαρδάκη Ραφαέλα με τον Ίππο Aurora, Ορφανουδάκη Αναστασία με τον Ίππο Solon & Ξερουδάκη Μαρία με τον Ίππο Conor.

Ο κ. Βαρδάκης Νίκος, Πρόεδρος του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Πλακιά, δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την επιτυχία : «Είμαστε ευτυχείς διότι δίνεται πια στους Αθλητές μας η δυνατότητα να συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι για την κατάκτηση της 1ης θέσης από την Ομάδα μας, αλλά το ήθος, το αγωνιστικό πνεύμα και η ομαδικότητα που επέδειξαν οι Αθλήτριες μας, μας έκαναν εξίσου - αν όχι περισσότερο, περήφανους. Η διάκριση στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι η απόδειξη ότι «μαζί» μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως διάκρισης, σε όλους τους Ιππικούς Ομίλους & τους προπονητές τους & φυσικά στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για την διοργάνωση και την φιλοξενία»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ