ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Άστεγος βρέθηκε νεκρός πίσω από τα δικαστήρια

0

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο ένας άστεγος άνδρας. Αρχικά θεωρούνταν πρόσφυγας από την Συρία,ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία των ερευνών θέτουν υπό αμφισβήτηση το ζήτημα της καταγωγής του, καθώς διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για άτομο που άλλοτε είχε δηλωθεί Λίβυος και άλλοτε Μαροκινός. Δεν αποκλείεται δε, να ήταν τελικά Έλληνας που κρατούσε μυστική την ταυτότητα του. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για αυτό το περιστατικό με κάθε ενδεχόμενο ως προς την πραγματική ταυτότητα του άνδρα να είναι ανοιχτό.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό καθώς ο άτυχος άνδρας που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο, βρέθηκε να έχει φύγει από την ζωή μέσα στην παγωνιά, μόνος και έρημος, στον χώρο μεταξύ του γυμναστηρίου του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ και του Δικαστικού Μεγάρου στην Σοχώρα.

Οι λόγοι που προκάλεσαν τον θάνατο του άστεγου άνδρα, θα διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση που έχει διαταχθεί να γίνει ενώ όλες οι πρώτες ενδείξεις, φανερώνουν παθολογικά αίτια, πιθανόν από κρύο ή μέθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνδρας αυτός ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς είχαν γίνει πολλές προσπάθειες να του βρουν στέγη, αλλά εκείνος αρνούνταν. Μάλιστα παλαιότερα του είχε δοθεί δωμάτιο από την Ενορία της Κυρίας των Αγγέλων αλλά εκείνος έμεινε εκεί για μικρό χρονικό διάστημα και μετά έφυγε. Καθημερινά έτρωγε φαγητό από τα συσσίτια της Χριστιανικής Γωνιάς ενώ πριν λίγο καιρό είχε μεταφερθεί από αστυνομικούς στο νοσοκομείο για προβλήματα υγείας που είχε. Όπως μας ενημέρωσαν από την τοπική αστυνομική διεύθυνση, ενώ του ζητούσαν να πάει να μείνει στο γηροκομείο ή και σε κάποιο άλλο δωμάτιο που θα μπορούσε να του εξασφαλιστεί, εκείνος προτιμούσε να μένει στο χώρο πίσω από τα δικαστήρια, όπου και σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ