ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ένας ανήλικος και ένας 35χρονος διακινούσαν ηρωϊνη

0

Κατασχέθηκαν σχεδόν 100 γραμμάρια ηρωινής, ποσότητα κάνναβης και 1000 ευρώ προερχόμενα από εμπόριο ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 35χρονος και ένας ανήλικος, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον συνελήφθη 33χρονη ημεδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί κατείχαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες. Κατόπιν τούτου σήμερα (07.12.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στις οικίες των δύο ημεδαπών και σε χώρο που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα)

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

93,5 γραμμάρια ηρωίνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια),

28 γραμμάρια κάνναβης,

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών,

3 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ