ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία ενόψει της επιδείνωσης του καιρού

0

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για την Κρήτη προβλέπονται τόσο για τη Δευτέρα 31/12 όσο και για την Τρίτη, πρώτη ημέρα του 2019, τοπικές ισχυρές βροχές, κ​αταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και σε επίπεδο Κρήτης, ενόψει της επιδείνωσης του καιρού που η ΕΜΥ προβλέπει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Λεονταράκη όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τα μηχανήματα παραμένουν σε ετοιμότητα σε κάθε περίπτωση πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για την Κρήτη προβλέπονται τόσο για τη Δευτέρα 31/12 όσο και για την Τρίτη, πρώτη ημέρα του 2019, τοπικές ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι, πρόγνωση που θέτει σε ετοιμότητα όλο το μηχανισμό, προκειμένου να επέμβει όπου και αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με κάποια προγνωστικά μοντέλα, οι ημέρες που θα ακολουθήσουν δεν αποκλείεται να φέρουν στην Κρήτη καιρικές συνθήκες που ... δεν έχουμε ξαναδεί, ακόμη και χιόνια στα πεδινά. Αυτό πάντως, μένει να επαληθευτεί τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών και των δεδομένων που μελετούν οι μετεωρολόγοι.

Χιόνια στην Κρήτη, σύμφωνα με πρόγνωση που έχει αναρτηθεί στο weather.us

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ