ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μετακομίζει το ΚΑΠΗ Περιβολίων

0

Σε κεντρικό σημείο των Περιβολίων μετακομίζει σύντομα το 3ο ΚΑΠΗ προκειμένου τα μέλη του να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του. Από την 1η Μαρτίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών ο νέος χώρος θα παραδοθεί στα 400 μέλη του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Γιώργο Μοτάκη πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των μελών του ΚΑΠΗ Περιβολίων, καθώς ο χώρος που στεγάζεται τα τελευταία χρόνια δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, λόγω της ανηφόρας που τα μέλη χρειάζεται ν’ ανέβουν προκειμένου να φτάσουν ως εκεί.

Συγχρόνως ο κ. Μοτάκης ανέφερε, ότι πέρα από τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν λόγω της ανηφόρας, ο χώρος δεν ήταν κατάλληλος και λόγω της διαρρύθμισης του που δεν βοηθούσε στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Μετά την προκήρυξη που έγινε, το νέο κτήριο που θα φιλοξενεί τα μέλη του 3ου ΚΑΠΗ Περιβολίων, βρέθηκε και βρίσκεται στην οδό Εμ. Παχλά 140.

Αναφερόμενος στο κτήριο ο κ. Μοτάκης τόνισε ότι πρόκειται για ένα χώρο 240 τμ, που θα εξυπηρετεί τόσο τα Περιβόλια όσο και τα Μισίρια, καθώς βρίσκεται στη μέση της απόστασης. «Τα μέλη του ΚΑΠΗ θα μπορούν να πηγαίνουν ακόμα και με τα πόδια» είπε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι έξω από το χώρο υπάρχει και στάση λεωφορείου.

Οι εργασίες προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και τα μέλη του ΚΑΠΗ από την αρχή του Μάρτη θα βρίσκονται στη νέα τους στέγη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ