ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέες κινητοποιήσεις από το ΣΑΟΡ ενάντια στους πλειστηριασμούς

0

Με κινητοποιήσεις θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου ΣΑΟΡ, όπως τόνισε ο πρόεδρος του κ. Ζαχαρίας Κλάδος. «Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε και να κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια πια», τόνισε ο ίδιος, καλώντας την κοινωνία του Ρεθύμνου να στηρίξει τον αγώνα του ΣΑΟΡ που θα ξαναβγεί στο δρόμο, αφού τουλάχιστον 5 από τους πλειστηριασμούς που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα αφορούν περιουσίες Ρεθεμνιωτών. «Δεν είναι η πρώτη φορά που λέω ότι βρισκόμαστε μπροστά στην υφαρπαγή και την «εκτέλεση» του ελληνικού λαού, υπογράμμισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στο νόμο που επιτρέπει την κατάσχεση για οφειλές από 500 ευρώ τον χαρακτήρισε απάτη, υπογραμμίζοντας ότι το 85% των ακινήτων περνάει στην κατοχή των τραπεζών. Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο προγραμματισμός των πλειστηριασμών για το 2019 περιλαμβάνει διαμερίσματα μεσαίας και μικρής αξίας, κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ, ενώ ανοίγονται για κατασχέσεις ακόμα και οι θυρίδες. «Και το περίεργο είναι ότι δεν μιλάει κανείς, ούτε τα άλλα κόμματα που αυτόν τον καιρό περιορίζονται μόνο στο να δίνουν χρίσματα» σχολίασε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα άρθρο του Αλκιβιάδη Κεφαλά για την η εθνοκάθαρση και την κατοχή περιουσίας και ανέφερε: «Η αφαίρεση της περιουσίας μια πληθυσμιακής εθνικής ομάδας, πάντοτε προηγείται μιας σχεδιασμένης εθνοκάθαρσης, επειδή δεν νοείται εθνική παρουσία σε ένα γεωγραφικό χώρο, άνευ κατοχής ακίνητης περιουσίας. Η βίαιη αφαίρεση της, συνεπάγεται τη βιολογική εξαφάνιση και συνεπώς επιφέρει την αντικατάσταση του πληθυσμού».

Τονίζοντας ότι όλα αυτά συμβαίνουν στο βωμό της παγκοσμιοποίησης, ο κ. Κλάδος αναφέρθηκε στο τμήμα ενός άρθρου του Ρεθεμνιώτη Πολιτικού Επιστήμονα Γεώργιου Εμ. Δημητράκη, ο οποίος γραφει: «Η παγκοσμιοποίηση είναι η μεγαλύτερη εις την παγκόσμια ιστορία απάτη, έγκλημα και ανοσιούργημα απέναντι της ανθρωπότητας. Διότι ισοπεδώνει και καταλύει τα πάντα, κοινωνίες, λαούς, πολιτισμούς, ηθικές αρχές και αξίες, ήθη και έθιμα, θρησκείες, πολιτεύματα, ιδεολογίες, πολιτικά συστήματα, κράτη και έθνη. Συγκεντρώνει εις τα χέρια μόνον μερικών αγνώστων, υπό τον μανδύα τώρα πολυεθνικών εταιρειών, τον μόχθο και τον πλούτο των λαών της ανθρωπότητας. Η παγκοσμιοποίηση καταλύει την ελεύθερη έκφραση και βούληση των ανθρώπων, ελέγχει δια ενός υπερσύχρονου συστήματος παρακολούθησης τα πάντα, κάθε ενέργεια και έκφραση των ανθρώπων, και εγκαθιδρύει μια αόρατη Παγκόσμια Διακυβέρνηση υποτάσσοντας σε αυτήν τις τοπικές κυβερνήσεις, κοινοβούλια και ΜΜΕ τα οποία υποβιβάζονται εις τον ρόλο του περιφερειακού τοποτηρητή και προπαγανδιστή.  Πρόκειται για την πιο στυγνή και βάρβαρη Δικτατορία που θα αντιμετωπίσει εντός ολίγου όλη η ανθρωπότητα, και η οποία όχι μόνον θα είναι ακατάλυτη, αλλά παράλληλα θα επιφέρει απάνθρωπη ένδεια εις τον πλανήτη, ταπείνωση, ευτελισμό χείριστης μορφής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και συνείδησης που ποτέ δεν έχει ζήσει μέχρις σήμερα η ανθρωπότητα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ