ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΑΟΡ στα Χανιά

0

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ) σε πιστοποιημένο συμβολαιογραφείο στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΑΟΡ και το κίνημα «Αντίσταση Τώρα», έφτασαν μέχρι τα Χανιά την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς που έγιναν και εις βάρος Ρεθεμνιωτών.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του ΣΑΟΡ, κ. Ζαχαρία Κλάδο, το κίνημα «Αντίσταση Τώρα» κατέθεσε μήνυση κατά της συμβολαιογράφου που από το  γραφείο της διενεργούσε τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς.

Ο πρόεδρος του ΣΑΟΡ, ανέφερε για μία ακόμα φορά ότι «για να κρατήσουμε τις περιουσίες μας οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούμε και ν’ αγωνιστούμε, γιατί οι νόμοι είναι υπέρ των ολίγων».

Ο κ. Κλάδος αφού ανέφερε ότι και την ερχόμενη Τετάρτη, θα γίνουν και πάλι πλειστηριασμοί που αφορούν και Ρεθεμνιώτες, τόνισε ότι στο Ρέθυμνο δεν υπάρχει κανένας πιστοποιημένος συμβολαιογράφος. «Το Ρέθυμνο δεν έχει «λερωθεί» από κανέναν συμβολαιογράφο, γιατί κανείς από τους Ρεθεμνιώτες δεν έχει πιστοποιηθεί».

Και πρόσθεσε, «εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, θα πάμε όπου χρειαστεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε και καλούμε τον κόσμο να συνταχθεί μαζί μας. Πρέπει ν αντισταθούμε στο σχέδιο υφαρπαγής της περιουσίας των Ελλήνων».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ