ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Κάηκε ηλικιωμένος στην περιοχή του Μασταμπά

0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος Ρεθεμνιώτης  που απανθρακώθηκε στο κρεβάτι του, ανήμπορος να κινηθεί, καθώς είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό και λόγω κινητικών προβλημάτων κινούνταν μόνο με αμαξίδιο.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Μασταμπά και συγκεκριμένα στην οδό Ψυχουντάκη, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκονταν στο δεύτερο όροφο.

Τη φωτιά αντελήφθη ένοικος του πρώτου ορόφου και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επιτόπου έφτασαν 4 οχήματα με 10 άνδρες, αλλά για τον ηλικιωμένο άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς οι άνδρες της πυροσβεστικής όταν έφτασαν το σώμα ήταν ήδη  απανθρακωμένο.

Στον ίδιο όροφο, αλλά σε άλλο χώρο του διαμερίσματος που δεν έχει καμία επικοινωνία με το χώρο που έπιασε φωτιά βρίσκονταν η σύζυγος του, η οποία δεν αντελήφθη έγκαιρα την πυρκαγιά και το δράμα του συζύγου της λίγα μέτρα μακριά από εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος είχε τη συνήθεια να καπνίζει στο κρεβάτι του στο οποίο άφησε και την τελευταία του πνοή με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Έρευνα διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο επίσης έφτασε και η Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ, που μετέφερε την απανθρακωμένη σορό του άτυχου ηλικιωμένου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ