ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Άνθιμος Ανανιάδης: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA τεστ πατρότητας

0

Πριν λίγες ημέρες η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη και μητέρα του παιδιού του, Μαρία Νεφέλη Γαζή πήγε σε ιδιωτικό κέντρο προκειμένου να πραγματοποιήσει εξέταση DNA και να ταυτοποιήσει την πατρότητα του μωρού της. Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Άνθιμος Ανανιάδης κάνει λόγο για επίλυση των θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του ίδιου και της μητέρας του γιου του, Τιμόθεου, ενώ δηλώνει έτοιμος να αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του προς το παιδί.

«Ο γιος μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας».

Αν και τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά, σύμφωνα με το κείμενο του ηθοποιού, αλλά και τις πληροφορίες της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, το μωρό είναι όντως παιδί του γνωστού ηθοποιού.

Η ανάρτηση του Ανανιάδη:

«Έπειτα απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος απο την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιος μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδω και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σιγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του. #Ananiadiskid#happynameday #Timotheos».

 

https://www.instagram.com/p/Bs7aQq1lFoN/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ