ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΖΙΑΓΚΟΣ: «Να περιορίσουμε τον αριθμό των λαθών»

0

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη θα ψάξει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί από το Λαύριο Aegean CARGO, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Η αναμετρήσει θα ξεκινήσει στις 15.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 BL Show και διαδικτυακά από το ERTPlay1.

Ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Ζιάγκος, σε δηλώσεις του, επικεντρώθηκε στα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του για να πάρουν τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο καινούριο απόκτημα, Άντονι Χίκι. «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία ανεβάζει την απόδοση της και βελτιώνει τη συμπεριφορά της εντός έδρας και στα δύο μέρη του γηπέδου. Στην άμυνα επίσης ανεβάζει την πίεση της ψηλά, την επιθετικότητα της στην αμυντική της συμπεριφορά και με πολλές αλλαγές προσπαθεί να χαλάσει το παιχνίδι και το μυαλό των αντιπάλων. Παράλληλα, στο 2ο μισό του γηπέδου επιτίθεται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, παίζει πιο γρήγορα και ανεβάζει την ταχύτητα της.

Από τη μεριά μας το σημαντικό είναι να περιορίσουμε τον αριθμό των λαθών που θα δώσουν εύκολο καλάθι και επίσης να ελέγξουμε τα ριμπάουντ απέναντι σε έναν αντίπαλο με έφεση στον συγκεκριμένο τομέα και παίρνει εύκολους πόντους δεύτερης ευκαιρίας. Στην επίθεση πρέπει να μείνουμε σταθεροί και συνεπείς στις αρχές μας για 40 λεπτά.

Διότι, η ομάδα έχει δείξει ότι χάνει την επαφή της με το σκορ όταν χάνει το μυαλό της. Το μυαλό της επίθεσης ξεκινάει από τα γκαρντ. Με την προσθήκη, λοιπόν, του Χίκι έχουμε μία επιπλέον λύση και στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό σκέλος».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ