ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

«Θα τρώω μέχρι να πεθάνω»: Ζυγίζει 300 κιλά, τρώει μόνο τζανκ φουντ και παίζει video games γυμνός!

0

Ένας Αμερικανός, ο οποίος ζυγίζει περίπου… 320 κιλά αποκάλυψε πως περνά όλη του τη μέρα τρώγοντας φαγητό απ’ έξω και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, όπως ακριβώς ήρθε στον κόσμο: γυμνός! Παραδέχτηκε μάλιστα πως κατά πάσα πιθανότητα θα τρώει μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή...

Ο 34χρονος Casey King, μοιράστηκε την ιστορία του σε ριάλιτι σόου, το οποίο βοηθά άτομα που έχουν μεγάλη ανάγκη να χάσουν βάρος. Ο King στην πρεμιέρα της εκπομπής δήλωσε πως είναι άνεργος και ζει με τον πατέρα του, ο οποίος στην ουσία, τον… υπηρετεί.

«Απλά θα τρώω ώσπου να πεθάνω. Μία φυσιολογική μέρα για μένα είναι να ξυπνάω γύρω στις 12:00, να βρίσκω κάτι να φάω επιτόπου και μετά να περνάω τον χρόνο μου μπροστά στην τηλεόραση, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή στο κρεβάτι μου».

Ο Casey όχι μόνο κάθεται όλες τις ώρες στο κρεβάτι του παίζοντας παιχνίδια, αλλά το κάνει και γυμνός, καθώς τα ρούχα του δεν του κάνουν πια, ενώ δεν έχει σκοπό να αγοράσει καινούρια.

«Κάνει ζέστη στην Τζόρτζια και όλα μου τα ρούχα είναι υπερβολικά στενά. Οπότε κάθομαι γυμνός και κανείς δεν με ενοχλεί. Η πόρτα μου είναι κλειστή».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών έχει γίνει ένα ασφαλές μέρος γι’ αυτόν, καθώς του επιτρέπει να «ξεφεύγει» από την καθημερινότητά του.

https://youtu.be/8C1gonMV1RE

«Σε όλους αυτούς τους φανταστικούς κόσμους, με αποδέχονται. Κανείς δεν με βλέπει. Αυτός είναι ο κόσμος μου. Μπορώ να είμαι ο Casey που θέλω να είμαι, χωρίς να με κρίνουν για το βάρος μου», υποστηρίζει ο 34χρονος.

Μάλιστα, παραδέχεται πως η ζωή του δεν εξελίχθηκε όπως ευελπιστούσε.

«Ποτέ μου δεν σκέφτηκα πως στα 34 μου θα ζούσα με τον πατέρα μου, δεν θα είχα δουλειά, δεν θα είχα πραγματικά λεφτά και θα έπαιζα κάθε μέρα βιντεοπαιχνίδια ενώ τρώω».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, πάντα ήταν ένα «μεγάλο παιδί» και στο τέλος του λυκείου ζύγιζε περίπου 136 κιλά. Μετά την αποφοίτησή του, άρχισε να εργάζεται σε μερικά εστιατόρια και έτρωγε σε αυτά, αρκετά συχνά.

«Όταν εργαζόμουν ήμουν γύρω στα 227 κιλά και είχα αρχίσει να δυσκολεύομαι αρκετά στις μετακινήσεις. Έτσι, παραιτήθηκα. Η μητέρα μου με έδιωξε από το σπίτι, υποστηρίζοντας πως εάν θέλω να ζω εκεί, θα πρέπει να έχω δουλειά. Το μόνο μέρος που είχα για να πάω, ήταν στον πατέρα μου» αναφέρει.

Μόνο που το βάρος του Casey, με το που μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα του, άρχισε να αυξάνεται καθώς τον έχει καλομάθει και του έδινε ό,τι φαγητό λαχταρούσε.

«Το μόνο πράγμα που ήξερε πως με κάνει χαρούμενο ήταν το φαγητό. Έτσι, τρώγαμε κάθε μέρα σαν βασιλιάδες. Πίτσες, κοτόπουλα, ιαπωνική κουζίνα και γενικά φαγητά απ’ έξω».

Ο Casey αποκάλυψε επίσης πως μερικές φορές έχει σφηνώσει στην μπανιέρα. Μια μέρα μάλιστα, έμεινε εκεί για εννέα ολόκληρες ώρες καθώς δεν μπορούσε να ζητήσει από τον πατέρα του να τον σηκώσει. Αφού του εξομολογήθηκε πως φοβάται μήπως αυτό συμβεί ξανά, ο Danny (σ.σ. ο μπαμπάς του) τού αγόρασε μία μεγάλη μεταλλική λεκάνη, την οποία τοποθέτησε στο πίσω μέρος της αυλής τους.

«Κάνω μπάνιο έξω επειδή δεν μπορώ να κάτσω σε μια μπανιέρα ή να είμαι όρθιος στο ντους», εκμυστηρεύεται.

Ο 34χρονος με τον πατέρα του έχουν μία άψογη σχέση, αλλά ο Danny παραδέχτηκε πως έχει κουραστεί.

«Έχω κουραστεί. Θα έπρεπε να είναι πιο δραστήριος, αλλά δεν είναι. Τον φροντίζω σαν υπηρέτης του και δεν θα έπρεπε. Αλλά το κάνω γιατί τον αγαπάω απίστευτα. Είναι ο γιος μου και νιώθω υποχρεωμένος να τον φροντίζω», τονίζει.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ