ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Καινούργιου: «Έφτασαν στο σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο»

0

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το εφιαλτικό Σαββατοκύριακο που πέρασε!

Η Κατερίνα στην έναρξη της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε για το διαδικτυακό bullying που δέχθηκε μετά τα σχόλια της και των συνεργατών της στην εκπομπή της Παρασκευής για τους Κορεάτες καλλιτέχνες που ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες της χρονιάς που πέρασε.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τα συγκεκριμένα σχόλια ως ρατσιστικά και ξέσπασαν εναντίων της εκπομπής και της ίδιας!

Η Κατερίνα είπε στην έναρξη της εκπομπής για το άσχημο Σαββατοκύριακο που πέρασε: «Καλημέρα στη Κορέα, ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που δεν γνωρίζαμε και το μάθαμε την Παρασκευή το απόγευμα. Δυστυχώς το έμαθα με πολύ κακό τρόπο. Θα θέλαμε να έχουμε καλεσμένους τους BTS αλλά δεν είναι εφικτό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες.»!

Και τόνισε: «Έχω περάσει και εγώ και οι συνάδελφοι μου ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο, με ένα διαδικτυακό bullying επειδή απλά δεν γνώριζα τους συγκεκριμένους και να πως ότι δεν μου αρέσουν εξωτερικά. Έφτασαν στο σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο, κάτι θαυμαστές τους, με απειλούν από την Κορέα»!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ