ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλήρωση 10ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8

0

Έγινε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 η κλήρωση του 10ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8.

Στην κλήρωση παρευρέθησαν οι ομάδες δια τον εκπροσώπων τους μέλη της συντονιστικής επιτροπής και φυσικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για Θέματα Αθλητισμού Κος Δημήτριος Λαχνιδάκης.

Το Τμήμα Αθλητισμού για άλλη μια χρονιά δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για άθληση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, σύσφιξη σχέσεων στους δημότες του και όχι μόνο.

Μετά από την κλήρωση που έγινε όπου συμμετείχαν συνολικά 10 ομάδες 9 παλιές και 1 νέα(547 Α.Μ Τ.Π), πάρθηκε η απόφαση να γίνει ένα πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών(όλοι με όλους) και οι οχτώ πρώτες ομάδες που θα τερματίζουν μετά από τις παραπάνω αναμετρήσεις να αγωνιστούν χιαστεί(1vs8, 2vs7, 3vs6, 4vs5) σε αγώνες νοκ άουτ για την τελική τετράδα και στη συνέχεια στους τελικούς(μικρό, μεγάλο) .

Οι ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα ήταν: Δικηγόροι, Platanos Tours,  Οικοδόμοι, Κτήμα Θυμέλη, ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου, Ροκαμπιλάδες, Τ.Ε.Ε. Ρεθύμνου/ Μηχανικοί, Εθνικός και το Στρατόπεδο Ρεθύμνου 547 Α.Μ, Τ.Π.

Η καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών ορίστηκε η Παρασκευή 1 ενώ η έναρξη του Πρωταθλήματος η Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019. Επίσης ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές ότι οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα Βράδυ(εκτός αργιών) στα Δημοτικά Γήπεδα κατά κύριο λόγο Ρεθύμνου(Σοχώρας) και Μισιρίων.

Για την πρώτη αγωνιστική από την κλήρωση προέκυψαν τα ζευγάρια με τις εξής αναμετρήσεις:  Δικηγόροι-Κτήμα Θυμέλη, ΚΤΕΛ Χανίων/Ρεθύμνου- Platanos Tours, Τ.Ε.Ε Ρεθύμνου/Μηχανικοί – Εθνικός, Ροκαμπιλάδες-547 Α.Μ, Τ.Π. και Οικοδόμοι-Τ.Α.Ε Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ