ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μαγευτικό βίντεο από τους «καταρράκτες» του Ρεθύμνου

0

Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο δημιουργήθηκε από το χιονιά στην Κρήτη

Ένα πραγματικό θαύμα της φύσης αντικρύζουν όσοι περνούν από το δρόμο που οδηγεί στην Παλαιά Εθνική Οδό, ακριβώς «πάνω» από το χωριό Σισσες στο Ρέθυμνο.

Κι αυτό γιατί, η έντονη βροχόπτωση, αλλά και ο χιονιάς των προηγούμενων ημερών δημιούργησαν ένα μαγευτικό θέαμα!

Σημειώνεται ότι η λήψη του βίντεο πραγματοποιήθηκε προχθές το πρώι, την ώρα της χιονόπτωσης στην περιοχή.

Όπως αναφέρει ο κ. Θανάσης Καλύβας, ο οποίος δημοσίευσε το εντυπωσιακό βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: «Το θαύμα της φύσης... τα νερά αναβλύζουν μέσα από τους βράχους στην άκρη του δρόμου, ένα σημάδι ζωής και ελπίδας... η γη γέμισε χρυσάφι... ο χιονιάς έκανε το θαύμα του...».

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fthanasis.kalivas%2Fvideos%2F10218908020117904%2F&show_text=0&width=560

Και… το παγοδρόμιο των Ανωγείων!

Βέβαια, η χιονόπτωση και οι χαμηλές θερμοκρασίες πάγωσαν μέχρι και την τεχνητή λίμνη που βρίσκεται στα Ανώγεια!

Πρόκειται για την τεχνητή λίμνη του «Ντελίνα», δύο χιλιόμετρα μακριά από τα Ανώγεια, η οποία πάγωσε, δημιουργώντας ένα, επίσης, μοναδικό θέαμα, για τα δεδομένα της Κρήτης.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο anogi.gr: «Το δυνατό στρώμα του πάγου μάλιστα δεν υποχωρούσε ούτε με δυνατές… ρίψεις χιονόμπαλων που έκαναν χάριν αστεϊσμού οι παρευρισκόμενοι εκεί, με το χιόνι να μην βουλιάζει αλλά να απλώνεται σαν ζάχαρη πάνω στον πάγο!».

Δείτε την:

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ