ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης στο συνδυασμό ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

0

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.  Ο λόγος για τον οποίο επέλεξα τον συνδυασμό με επικεφαλή τον Σταύρο Βουρβαχάκη είναι :

Α)  Πρόκειται για συνδυασμό εντελώς ανεξάρτητο χωρίς κομματικές  δεσμεύσεις που δεν υποστηρίζεται από καμία κομματική παράταξη . Ως πολίτες αυτής της χώρας όλοι  λίγο η πολύ  συμφωνούμε με  κάποια  κομματική  παράταξη . Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι   δεν πρέπει να συμμετέχουν  η να υποστηρίζουν οι κομματικές  παρατάξεις  συνδυασμούς  τοπικής αυτοδιοίκησης , με σκοπό να μετρούν τις  δυνάμεις  τους . Ας βρουν άλλους τρόπους να σφυγμομετρήσουν τα ποσοστά τους  στην επικράτεια  . Μόνο όταν η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη , μόνο τότε θα μπορέσει να εργαστεί και να αποδώσει , χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις.

Β) Πιστεύω ότι με την τεχνική μου κατάρτιση και εμπειρία 37 χρόνων στον Ναυπηγικό και Μηχανολογικό τομέα μου δίνουν την δυνατότητα να προσφέρω με πολύ όρεξη και σε συνδυασμό με τον απεριόριστο χρόνο που μπορώ να διαθέσω , να εργαστώ   για το Δήμο μας .

Με Εκτίμηση

Γεώργιος Δ. Μιχαηλίδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ