ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

0

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το Αιγαίο, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και το Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς. Από το απόγευμα οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν στα ορεινά και ημιορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, και κατά τις πρωινές ώρες σε πεδινά της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως τις πρωινές ώρες όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -9 έως 2 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -3 έως 5, στη Θράκη από 3 έως 11, στα κεντρικά ηπειρωτικά από -1 έως 11, στα νότια ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου από 5 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 12, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 16, και στην Κρήτη από 7 έως 17 βαθμούς.

Χανιά

Το μεσημέρι προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ, εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ αυξημένες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Ν έως ΝΝΔ, εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΝΝΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Ν, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ