ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

0

Χιονόνερο ή χιόνι και σποραδικές καταιγίδες στην Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, αλλά τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη όπου μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ο οποίoς στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια θα είναι ισχυρός. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι σε πολλές περιοχές περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενδεχομένως τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά πυκνές.

Ο καιρός στην Κρήτη

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας, το μεσημέρι καλός καιρός με λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες λίγες νεφώσεις. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 2 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -1 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Oι άνεμοι θα πνέουν ΝΝΑ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 1 έως 6 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -2 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν Δ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 2 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -2 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 2 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -2 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ