ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Πάνος Μουζουράκης: Η δυσλεξία και τα προβλήματα στο σχολείο

0

Την ευκαιρία να μιλήσει για πράγματα που δεν ξέραμε γι΄αυτόν, αλλά και για τα συναισθήματα του μετά την απώλεια του πατέρα του είχε ο Πάνος Μουζουράκης. Ο τραγουδιστής μίλησε στη web εκπομπή Με Τα Μι και Με Τα Σίγμα κι αναφέρθηκε σε όσα καλά και πολύ κακά του έφερε το 2018.

Η κουβέντα ξεκίνησε από το πρόβλημα με τη δυσλεξία που έχει και το οποίο ήταν ακόμα πιο ζόρικο όταν ήταν μικρός.

Ο Πάνος Μουζουράκης εξήγησε χάριν αστεϊσμού ότι έτυχε να βρεθεί έξω από το καμαρίνι της Βίκυς Παγιατάκη και να διαβάσει Γιαπατάκη.

«Επειδή είμαι δυσλεκτικός δεν διαβάζω πολλά πράγματα, μόνο τους τίτλους. Στο σχολείο ήταν ένας συνδυασμός μυωπίας, δυσλεξίας, τελευταίου θρανίου και απόσπασης προσοχής, οπότε η δυσλεξία με δυσκόλευε πάρα πολύ στην ανάγνωση. Με το που έφτανα στην πρώτη σειρά και μια λέξη μου ξυπνούσε μια μνήμη, άρχιζε να ταξιδεύει το μυαλό μου, το μάτι συνέχιζε να διαβάζει και όταν έφτανα στο τέλος της σελίδας δεν θυμόμουν τι είχα διαβάσει».

Όσο για το 2018 που έφερε από τη μία το Mamma Mia κι από την άλλη τον θάνατο του πατέρα του, ο Μουζουράκης αντιδρά με χαμόγελο. «Αυτή είναι η ζωή» λέει.

«Το 2018 ήταν πολύ έντονη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο. Και έγινε όλο αυτό με το Mama Mia και έχασα τον μπαμπά μου ταυτόχρονα, οπότε ήταν και επιτυχία και θρήνος, και προσωπικές ανησυχίες και απώλειες και από την άλλη χαρά. Ήταν μια…εξαναγκασμένη αναβάθμιση. Και μόλις συνέβησαν όλα αυτά λέω μέσα μου «αυτή είναι η ζωή». Κι έτσι βγήκε το τραγούδι».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ