ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Μυλοπόταμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

0

Μήνυμα νίκης προς τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στον Μυλοπόταμο, μεταφέρει ο αρχηγός της παράταξης Κυριάκος Μητσοτάκης που περιοδεύει στην περιοχή από το απόγευμα. Πρώτη του στάση ήταν το Δημαρχείο Περάματος, όπου ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινο και στελέχη της Δημοτικής Αρχής με τους οποίους συζήτησε για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της περιοχής. Επίσης πραγματοποίησε σύντομη ομιλία προς τα στελέχη του κόμματος, που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχθούν.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο Πέραμα, απόλαυσε το καφέ του σε καφετέρια της πόλης.

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίστηκε με στάσεις στα χωριά Λιβάδια και Κράνα όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του στα Ζωνιανά. Οι κάτοικοι της περιοχής τον περίμεναν και εκεί με κεράσματα ενώ του χάρισαν μια κτηνοτροφική κατσούνα καθώς και μια φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας "Ερμής Ζωνιανών".

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον ορεινό Μυλοπόταμο ήταν τα Ανώγεια. Επισκέφθηκε το Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου τον ξενάγησε ο Παπά - Ανδρέας Κεφαλογιάννης ενώ για τα προβλήματα της περιοχής ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Καλλέργη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στους δρόμους των Ανωγείων ενώ η επίσκεψη του ολοκληρώθηκε με δείπνο σε ταβέρνα της ορεινής κωμόπολης.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ