ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

0

Με τις συνομιλίες να είναι καθημερινές Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα συναντηθούν την Παρασκευή. Πάντως και το πρωί της Τετάρτης θα υπάρξει νέα επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού και του Πάνου Καμμένου. Αν και όλες οι πληροφορίες ήθελαν το τετ α τετ να γίνεται το βράδυ της Τρίτης έως το μεσημέρι της Τετάρτης, η συνάντησή τους "κλείδωσε" για την Παρασκευή κάτι που επιβεβαιώνουν και πηγές του Μαξίμου.

Μετά την επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, το βράδυ της Τρίτης, ο Πάνος Καμμένος άλλαξε και την ημέρα της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star και ζήτησε να μετατεθεί για την Παρασκευή, με τον πρωθυπουργό να παραχωρεί στην Έλλη Στάη και στο Open συνέντευξη το βράδυ της Τετάρτης.

Το πρωί της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν θα αποφασιστεί η αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Σημείο αιχμής των διαβουλεύσεων οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Καμμένο να διαμηνύει στον Αλέξη Τσίπρα οτι δεν πρέπει να τοποθετηθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγραψε, πάντως από την πρώτη στιγμή το News 24/7, οι εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.

Δεν θα δώσει το παρών στην ΚΟ των ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Την ίδια στιγμή "μπουρλότο" στο ήδη "θερμό" κλίμα στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ έβαλε η επίσημη δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη σύμφωνα με την οποία δεν θα δώσει το παρών την Τετάρτη στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, η οποία μεταξύ άλλων τονίζει:

"Για την Συνθήκη των Πρεσπών, είναι ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης στη γείτονα χώρα, να έρθει το τελικό εγκεκριμένο κείμενο, να δοθεί για μελέτη και να καταθέσουν όλοι με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον τις απόψεις τους θεσμικά και δημοκρατικά στα αρμόδια όργανα των Κομμάτων, στη Βουλή και στην Κοινωνία. Συνεπώς, έχω διαφορετική θέση με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν αρνητικές αποφάσεις, να καταγγείλουν και να συκοφαντήσουν χωρίς να μελετήσουν, όπως έχω διαφορετική θέση και με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν θετικές αποφάσεις με τον ίδιο τρόπο.

Εκείνοι που βιάζονται να λασπολογήσουν, είναι καλό να απομονώνονται. Δεν χρειάζεται να διχάσουμε την κοινωνία, αλλά να την ενώσουμε, ακόμη και αν διαφωνούμε

... Στην αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα συμμετάσχω γιατί δεν είχα ενημερωθεί έγκαιρα, όταν προσκλήθηκα τηλεφωνικά δεν μου γνωστοποιήθηκε η ατζέντα και συνεπώς δεν θα έχω την δυνατότητα να συνεισφέρω θετικά, εκτιμώ ότι δεν έχουν προκύψει νέα δεδομένα που να επιτρέπουν την λήψη αποφάσεων και επίσης, θα βρίσκομαι στην επαρχία, σε προγραμματισμένη από καιρό υπηρεσιακή επίσκεψη, στο πλαίσιο προώθησης του νέου Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την Ισότητα των Φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας που πρόκειται να κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ