ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Χωρίσαμε 5 ώρες μετά τον γάμο - Έφαγα ξύλο

0

Γνήσια λαϊκή, ρεμπέτικη φωνή που αντέχει στο χρόνο, η Καίτη Ντάλη πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση τραγουδίστριας που έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο τη δεκαετία του ’60, όταν ζούσε στον Καναδά και την Αμερική. Την επόμενη δεκαετία ήρθε στην Ελλάδα και στη πορεία εμφανίστηκε σε σπουδαία μαγαζιά και γέμιζε τους χώρους που εμφανιζόταν. Όμως, η Καίτη Ντάλη δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη καριέρα που αρμόζει στη φωνή της.

Σήμερα, η Καίτη Ντάλη εξομολογείται για τη ζωή της στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν, ωστόσο, οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση που βίωσε από τον πρώην σύζυγό της. «Μια φορά παντρεύτηκα και μετά την εκκλησία χώρισα. Δεν μπορούσε να πάει παρακάτω αυτός ο γάμος… Δεν μπορείς να παντρεύεσαι και ο άλλος να πηγαίνει με γκόμενα το ίδιο βράδυ» αναφέρει.

«Αυτό που λένε σήμερα bullying θα έπρεπε να το ονομάσουν ‘σε πατάω κάτω’. Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας από τον άντρα μου. Τον παντρεύτηκα για πέντε ώρες και μετά την εκκλησία τον χώρισα. Ήμασταν μαζί δύο και πλέον χρόνια. Το ξύλο το δικό μου δεν το έχει φάει άλλος άνθρωπος. Ήταν άρρωστος από τη ζήλια. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς τι τράβηξα. Ήθελε να με καταστρέψει. Και δεν μπορούσα να τον καταγγείλω στην Αστυνομία, γιατί θα με έγραφαν τα περιοδικά και φοβόμουν μην το μάθει η μάνα μου και ο πατέρας μου. Ήμουν όνομα τότε.

Μετά το ξύλο που έτρωγα από εκείνον, πήγαινα με δεμένα χέρια και πόδια να τραγουδήσω. Κατέστρεψα την καριέρα και τη ζωή μου εξαιτίας του. Όταν χωρίσαμε, είχε βάλει φίλους του και όπου με έβρισκαν με χτυπούσαν. Και πόσα δεν πλήρωσα για να πάρω το διαζύγιο; Περιουσίες. Δεν μου πήρε μόνο τα λεφτά, αλλά τον πλήρωσα με τη ζωή μου ολόκληρη» καταλήγει η Καίτη Ντάλη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ