ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Time Out για Αγγλικά» στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

0

Το κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist» συνεχίζει τις δράσεις του, κάνοντας «ποδαρικό» στο 2019 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Το «Time Out για Αγγλικά» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνιστές τους Άαρον Τζόουνς και Φίλιππο Καλογιαννίδη και φυσικά τους μικρούς μαθητές.

Οι μαθητές της Ε’ Τάξης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα ινδάλματα τους στα αγγλικά, πραγματοποιώντας συνέντευξη στους δύο έμπειρους καλαθοσφαιριστές του Ρέθυμνο Cretan Kings. Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης οι παίκτες μας υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ η δράση μεταφέρθηκε στον προαύλιο χώρο. Εκεί οι παίκτες μας έμαθαν τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς μαθητές, ενώ τέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα που αποτελούνταν από δασκάλους του 10ου Δημοτικού Σχολείου. Οι επισκέψεις των καλαθοσφαιριστών μας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής σεζόν και στα υπόλοιπα Δημοτικά Σχολεία του Νομού Ρεθύμνου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νίκο Δερεδάκη και τη δασκάλα των Αγγλικών Ρίτα Μητρογώγου για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ