ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕΡ για τα τμήματα της Επαρχιακής Οδού που είναι κλειστά

0

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων συνεχών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, είναι κλειστό το τμήμα της Ε.Ο. 14 «Ρουσσοσπίτι-Μονή Αγίας Ειρήνης».

Παρακαλούνται για την πρόσβαση προς Ρουσσοσπίτι, οι οδηγοί να χρησιμοποιούν την αρ Ε.Ο. 15 Περιβόλια -Μονή Χαλεβή-Ρουσσοσπίτι.

Στην Ε.Ο. 29 Γαράζο προς Αξό και στο 1 χιλιόμετρο περίπου πριν τη διακλάδωση για «Μονή Δισκουρίου» υπάρχει επικίνδυνη καθίζηση, έχει τοποθετηθεί σχετική σήμανση και πρέπει οι οδηγοί να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Το δευτερεύον τμήμα της Ε.Ο.27, από διακλάδωση Ν.Ε.Ο. 90 «Χανιά-Ηράκλειο» για Εξάντη (από ταβέρνα Συνολάκη),  προς Μπαλί, να μη χρησιμοποιείται λόγω επικινδυνότητας.

Στην Ε.Ο. 32 «Λούτρα-Βιράν Επισκοπή» παρουσιάζονται εκτεταμένες καταπτώσεις και οι οδηγοί πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Στην Ε.Ο. 11 «Κισσού κάμπος προς Κεραμέ» και 4 χλμ. περίπου πριν τα Κεραμέ έχει παρουσιάσει, σε όλος το πλάτος, καθίζηση ο δρόμος και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Οι οδηγοί να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Τα προηγούμενα δελτία τύπου, εξακολουθούν να είναι σε ισχύ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ