ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ετήσια Χοροεσπερίδα και Κοπή Βασιλόπιτας Παραρτήματος Ρεθύμνου της ΕΑΑΣ

0

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στην Οικ. ταβέρνα «ΚΛΗΜΑΤΑ- ΡΙΑ» στα Περιβόλια Ρεθύμνου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας για το έτος 2019 του Πα- ραρτήματος Ρεθύμνου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Νικηφόρος, ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δη- μοκρατίας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός ε.α. Μανούσος Παραγιου- δάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Αγ. Βασιλείου κ. Ιωάννης Τα- ταράκης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Σκορδίλης, ο Διοικητής του 547 Αερομεταφερό- μενου Τάγματος Πεζικού και Φρούραρχος Ρεθύμνου Αντισυνταγματάρχης κ. Γεώργιος Βιδιαδά- κης, ο Ναύαρχος ε.α. κ. Γεώργιος Μαρκουλάκης, ο Αντιστράτηγος ε.α Πυροσβεστικού Σώματος κ. Μιχαήλ Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξκων Ν. Ρεθύμνου Έφεδρος Ταξί- αρχος κ. Στυλιανός Κιαγιαδάκης, καθώς και ο Πρόεδρος, το Τοπικό Συμβούλιο μαζί με την πλειονότητα των Μελών του Παραρτήματος με τις οικογένειες τους.

Την Βασιλόπιτα Ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Νικηφόρος, ο οποίος τόνισε, ότι η κοινωνία έχει μέσα της έμφυτη την ιδέα και Πίστη στις αξίες των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς αυτές αποτελούν τον φύλακα του Έθνους, προασπίζουν τις αξίες και τα ι- δανικά ενός ολόκληρου λαού, αποτελούν αρωγοί και βάσεις της κοινωνίας και επαγρυπνούν συνεχώς για την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και των πολιτών της.

Τυχερός της Βραδιάς, αποδείχθηκε ο Ανχης (ΤΧ) ε.α. κ. Γεώργιος Σαγιάς, ο οποίος κέρδισε το φλουρί, και μαζί με αυτό, τιμής ένεκεν παρέλαβε και μία Ασημένια εικόνα της Θεοτόκου. Επίσης εκτός από την εικόνα, παρέλαβε και ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για Αθήνα με την Αεροπορική Εταιρία AEGEAN, προσφορά του Προέδρου του Συνδέσμου Εφέ- δρων Αξκων Ν. Ρεθύμνου Έφεδρου Ταξιάρχου κ. Στυλιανού Κιαγιαδάκη.

Την όμορφη βραδιά συνόδεψαν μουσικά το Κρητικό σχήμα των Πέτρου Κωνσταντάκη (λύρα-τραγούδι) και Γιώργου Χλιαουτάκη (λαούτο-τραγούδι), καθώς και το λαϊκό σχήμα των Ηλία Πίτερη (λαούτο-μπουζούκι-φωνή) και Γιάννη Καλλέργη (πλήκτρα) με την κ. Αγγελιδάκη Κυριακή, να ερμηνεύει με την εκπληκτική της φωνή κάποια από τα τραγούδια.

Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες Εμμανουήλ και Νεκτάριο Βαρούχα και το προσωπικό της ταβέρνας «ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ» που για μια ακόμα φορά με την άψογη συμπεριφορά και την εκλεκτή περιποίηση που μας προσέφεραν άφησαν σε όλους τους παρευρισκομένους τις κα- λύτερες εντυπώσεις. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Ευχόμαστε ολόψυχα από καρδιάς σε όλους τους συναδέλφους μία ειρηνική, καλότυχη δημιουργική χρονιά, μία χρονιά υγείας, προόδου, ανάκαμψης και δύναμης. Να είμαστε καλά και του Χρόνου!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ