ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης συναντήθηκε σήμερα η ΓΓ της Ελληνικής Φιλά-θλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου

0

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, είχε σήμερα η ΓΓ της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), κα Μαρία Χαριτοπούλου, που βρίσκεται στο Ρέθυμνο ενόψει του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κρήτης Ζίου Ζίτσου, που θα διεξαχθεί στην πόλη μας 15 – 17 Φεβρουαρίου 2019.

Κατά τη συνάντηση στην οποία ήταν παρών και ο προπονητής της «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου», που έχει αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης, κ. Βαγγέλης Συνολάκης, έγινε αναφορά στην οργάνωση αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, στο οποίο συμμετέχουν άνω των 1.000 αθλητών και αθλητριών από 26 αναγνωρισμένους αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης και συζητήθηκε εκτενώς η ανάπτυξη του αθλήματος στη Κρήτη, γεγονός που έχει καθιερώσει το πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζϊτσου ως ένα από τα ισχυρότερα αριθμητικά, αγωνιστικά και οργανωτικά σε πανελλαδικό επίπεδο. Λόγω μάλιστα της μεγα΄λης απήχησης του αθλήματος στην Κρήτη, θα διερευνηθεί το αμέσως επόμενο διάσμα από τη Ομοσπονδία και την Περιφέρεια Κρήτης η ανάληψη διεθνών διοργανώσεων.

Η ΓΓ της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης για την ηθική και υλική υποστήριξη του αθλήματος και των διοργανώσεων που υλοποιούνται κάθε χρόνο σε παγκρήτιο επίπεδο, ενώ η κα Λιονή τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να ενισχύει όλους τους αθλητικούς φορείς για να αναδείξουν το έργο τους προσφέροντας στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τη νεολαία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ