ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο πένθος τα Ανώγεια – Έφυγε από την ζωή η 48χρονη Λευκοθέα

0

Ο αποχαιρετισμός στη Λευκοθέα από μια συνάδελφο της στο Δήμο Ανωγείων

Θλίψη σκόρπισε στα Ανώγεια η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της Λευκοθέας Κουνάλη του “Βασιλικού” που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Δευτέρας, στο σπίτι της στο Αρμί.

Σε ηλικία μόλις 48 ετών άφησε την τελευταία της πνοή πιθανότερα από παθολογικά αίτια ενώ η νεκροψια νεκροτομή θα ρίξει "φως" στις ακριβείς αιτίες του θανάτου της.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Η κηδεία της Λευκοθέας Κουνάλη του “Βασιλικού” θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στη 1 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου.

Γεννημένη το 1971 η Λευκοθέα Κουνάλη ήταν για πολλά χρόνια και μέχρι σήμερα υπάλληλος του Δήμου Ανωγείων. Πάντα με το χαμόγελο εξυπηρετούσε τους δημότες.

Την Δευτέρα δεν πήγε στη δουλειά της προφανώς λόγω αδιαθεσίας και δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι σκορπίζοντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους της.

Ο αποχαιρετισμός στη Λευκοθέα από μια συνάδελφο της στο Δήμο Ανωγείων

Με συγκίνηση αποχαιρετούν την Λευκοθέα Κουνάλη στα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της, που συγκλονίστηκαν στο θλιβερό και αναπάντεχο άκουσμα του θανάτου της.

Από τα μηνύματα που ξεχώρισαν είναι αυτό της Γεωργίας Πλουσή, υπαλλήλου επίσης του Δήμου Ανωγείων που την αποχαιρετά μέσω της “Ανωγή ” με σπαρακτικό τρόπο.

Η ανάρτηση της έχει ως εξής:

«Πήγα το πρωί στο Δημαρχείο…. Δεν μου φανέρεψες στο άνοιγμα της πόρτας…. Ήμουν έτοιμη να πω καλημέρα Λευκοθέα και καλή βδομάδα…. Πήγε 9 το πρωί…. Άρχισα τις κλήσεις… Μάταια… Λέω θα με πάρεις…. Ξαναπαίρνω…. Ξαναπαίρνουμε….. Μάταια… Ήξερα πως είχαμε σημερινές εκκρεμότητες που εσύ ποτέ δεν αμελούσες….. Ήξερα πως θα με ενημέρωνες σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση….. Επέμενε η σκέψη μου πως θα μ’έπαιρνες…. Όσο περνούσε η ώρα, ανησυχούσα η αλήθεια είναι….. Και ξαφνικά κατάλαβα από το ύφος του Μπάμπη, πως κάτι τραγικό συμβαίνει…. Η επιβεβαίωση δεν άργησε…..Κεραυνός εν αιθρία…. Κατέρρευσα….. Πώς μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να έρχονται τα πάνω – κάτω.. Αδιανόητο, Απίστευτο, Άδικο, Ανελέητο… Κλαίει η ψυχή μου με λυγμούς Λευκοθέα μου… νοιώθω βαθύτατη θλίψη… Βαρύ το πλήγμα για τους δικούς σου αλλά και για μας όλους…. Γιατί να μην προλάβεις;;; Γιατί τόσο νωρίς και ακαριαία;; Έτσι ήθελες να φύγεις;;;; Πληγώνοντας όλους εμάς;;;; Ορφανέψαμε… Ζητούσες την συμβουλή μου πολλές φορές, μα νομίζω δεν την εφάρμοζες… Με εμπιστεύτηκες σε πολλά θέματα και θα σε ευχαριστώ πάντα για την εμπιστοσύνη σου… Σε άκουγα γιατί ήσουν άνθρωπος με Αρχές και Αξίες….. Εσύ δεν με άκουγες…. Συνεργαστήκαμε από το 2006.. Περάσαμε εύκολα και δύσκολα.. Αντιμετωπίσαμε πολλές καταστάσεις… Παλέψαμε και στήσαμε καλή φιλική και επαγγελματική σχέση… Ήσουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου… Πώς θέλεις τώρα να το αντέξουμε όλο αυτό το κενό που μας αφήνεις;;; Εύχομαι με ραγισμένη τη καρδιά, να βρεις τον αιώνιο παράδεισο!!!! Και να ξέρεις πως θα σε θυμάμαι, μέχρι να ξανανταμώσουμε…. Καλό κουράγιο σε όλους..».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ