ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκοψε την πίτα του ο Λαογραφικός Ομίλος "Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης"

0

Σε πνεύμα Χαράς αγάπης εγκαρδιότητας και με πολλές ευχές η κοπή της πίτας του Λαογραφικού Ομίλου "Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης".

Η μεγάλη οικογένεια του λαογραφικού ομίλου "Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης" παρέα με πολλούς φίλους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στους Κουρήτες την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου.

Τη βραδιά ξεκίνησε το συγκρότημα ενηλίκων του λαογραφικού ομίλου που απογείωσε εξαρχής το κέφι και τον ενθουσιασμό με την παραδοσιακή και λεβέντικη χορευτική του Παρουσία.

Ακολούθησε μεγάλο κρητικό γλέντι με το μουσικό συγκρότημα του νέου και ταλαντούχου λυράρη και τραγουδιστή Μιλτιάδη βαρουχάκη και την αυθόρμητη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων στο χορό και τη διασκέδαση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χόρεψαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Κρήτης κύριος Κώστας φασουλάκης ο περιφερειακός σύμβουλος κ Λάμπρος Βαμβακάς, η Πρόεδρος κυρία Μαρία Τρευλακη και όλο το δ.σ. του φιλωνιδειου πολιτιστικού Συλλόγου Χερσονήσου

Η Πρόεδρος το φεστιβάλ Κρητικής κουζίνας Κ Λενα Ηγουμενακη και οι σπουδαίοι Κρητικοί καλλιτέχνες

Μανώλης Σαλούστρος, Νεκτάριος Σαμόλης, Κωστας Κακουδακης, Μιχαλης Πετσακης, Νεκτάριος Κοντογιάννης, Δημήτρης Πρινάρης, Γρηγόρης Σαμόλης, Μιχάλης Μαυράκης, Μανώλης Λυρώνης, Φανούρης Καλεμάκης, Γιώργος Ξυδάκης, Γιώργος Ατσαλής, Νίκος Κανακάκης, Γιώργος Ζερβός,Γιάννης Δροσανάκης, Χρήστος Τζανιδάκης, Στέλιος Παπαδάκης, Δημήτρης Μακρυδάκης, Μάριος Καπελάκης, Τάσος Νικηφόρος και Αντώνης Στιβακτάκης.

Ο Λαογραφικός Όμιλος "Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης" ευχαριστεί θερμά:

όλους όσους παρευρέθηκαν,

Τους μεγάλους χορηγούς: Τον φούρνο Βαμβουκάκη για τη βασιλόπιτα και το κοσμηματοπωλείο Πλουμή-Παραγιουδάκη για το κόσμημα που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας.

Όλους οσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην Εκδήλωση αυτή,

Το κέντρο Κουρήτες για τον όμορφο χώρο και την άψογη περιποίηση.

Και βέβαια το σπουδαίο συγκρότημα του Μιλτιάδη Βαρουχάκη στη λύρα και το τραγούδι με τον Γιώργο Κρασανάκη και Κωστή Διακαινισακη στα λαούτα και το Φραγκίσκο Μπαλτζάκη στην Ασκομαντούρα.

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ