ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήμος Μυλοποτάμου: Πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα «Σερφάροντας στο Διαδίκτυο. Μύθοι, πραγματικότητα και κίνδυνοι»

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος η ομιλία  με θέμα «Σερφάροντας στο Διαδίκτυο. Μύθοι, πραγματικότητα και κίνδυνοι» με ομιλητές τους ανθυπαστυνόμους κ. Σταυγιανουδάκη Εμμανουήλ και κ. Κιαγιαδάκη Γεώργιο από το επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου.

Η ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Περάματος παρουσία του Αντιδήμαρχου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα του Δήμου, κ. Μιχάλη Σαρρή.

Στόχος της δράσης ήταν η παροχή ενημέρωσης και η πρόληψη καθώς μέσα από την εισήγηση  οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους του Διαδικτύου, για  τα μέτρα ασφαλούς πλοήγησης τόσο για τους  ίδιους  όσο και για τα παιδιά ενώ αναφέρθηκαν πραγματικά περιστατικά από την εμπειρία των ομιλητών. Μετά το τέλος της ομιλίας οι γονείς έθεσαν τα ερωτήματά τους και συμμετείχαν σε συζήτηση.

Τόσο ο Δήμος Μυλοποτάμου όσο και οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος  ευχαριστούν  θερμά τους Ανθυπαστυνόμους για την συνεργασία και την πολύτιμη και χρήσιμη ενημέρωση που παρείχαν καθώς και όσους παρευρέθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ