ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διημερίδα «Αντισεισμική προστασία σχολικών μονάδων» από την Περιφε-ρειακή Ενότητα Ρεθύμνης

0

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου ανακοινώνεται ότι το διήμερο 13-14/2/2019 θα πραγματοποιηθεί στο «Σπίτι του Πολιτισμού» διημερίδα για εκπαιδευτικούς, με θέμα «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων»

Η ημερίδα οργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, την Αντιπεριφέρεια Δια Βίου Μάθησης και την Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α΄και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, και το Δήμο Ρεθύμνης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από στελέχη του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας – ΟΑΣΠ, αρμόδιο φορέα για το σχεδιασμό της αντισεισμικής πολιτικής της χώρας.

  • την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρες 17:30 – 20:30 η ημερίδα απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς δημόσιων και ιδιωτικών παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων.
  • την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ώρες 09:30 – 12:30 σε εκπαιδευτικούς Δημοτικών, Γυμνασίων, και Λυκείων

Επιπλέον των εκπαιδευτικών των παραπάνω κατηγοριών, καλούνται οι εκπρόσωποι ιδιωτικών σχολών ( φροντιστηρίων, Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, γυμναστηρίων κτλ) όπου υπάρχει συνάθροιση μαθητών, όπως προσέλθουν, εφόσον ενδιαφέρονται, για να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις, προκειμένου να ενημερωθούν για τις γενικές αρχές αντισεισμικής προστασίας στο χώρο ευθύνης τους

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ