ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Ένωση Αστυνομικών Ρεθύμνου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου

0

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 11/02/2019, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου, κ. Κόκκινο Δημήτριο, με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας στο Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου και στα οποία μπορεί από την πλευρά του να βοηθήσει στην επίλυσή τους.

Επίκεντρο της συζήτησης υπήρξε το κτιριακό πρόβλημα, αφού αμφότεροι συμφώνησαν στην ακαταλληλότητα του υφιστάμενου κτιρίου και στην ανάγκη εξεύρεσης οριστικής λύσης. Προς την κατεύθυνση αυτή ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι προτίθεται να αναζητήσει, άμεσα, κατάλληλο χώρο για ανέγερση ενός νέου – κατάλληλου κτιρίου, το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες του Αστυνομικού προσωπικού όσο και των πολιτών του Δήμου που καθημερινά το επισκέπτονται.

Δεδομένων των προβλημάτων που υφίστανται στο κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα το Α.Τ. Μυλοποτάμου και ως ότου εξευρεθεί οριστική λύση, έγινε αναφορά σε ειδικότερα προβλήματα όπως, αυτό των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, της θέρμανσης και της τοιχοποιείας. Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι προτίθεται να αναλάβει με δαπάνη του Δήμου, την επιδιόρθωση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, την διάθεση νέων θερμαντικών σωμάτων και τη συντήρηση των ήδη υπαρχόντων σωμάτων θέρμανσης καθώς επίσης και την επισκευή της εξωτερικής τοιχοποιείας του κτιρίου.

Ευελπιστούμε στη διατήρηση του κλίματος συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Δήμου, γεγονός που επεσήμανε ο κ. Κόκκινος τονίζοντας τη μέγιστη ικανοποίησή των πολιτών του Δήμου από τις παρεχόμενες Αστυνομικές Υπηρεσίες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ