ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κοπή της πίτας των μελών και των φίλων του Σ.Δ.Υ.Ρ.

0

Αθρόα ήταν η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Σ.Δ.Υ.Ρ. στην κοπή της πίτας, την Τετάρτη 30 Γενάρη 2019 στο εστιατόριο "Μythos''kargas Garden .

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας:

η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Κα Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Κος Γιώργης Μαρινάκης, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι άλλων φορέων (Λιμενικό ταμείο Ρεθύμνου, Εθελοντές Σαμαρείτες, Παγκρήτια ένωση πολιτιστικών συλλόγων, Σοροπτιμιστικός όμιλος Ρεθύμνου, Σύλλογος ενεργών πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ) και αθλητικών σωματείων (Όμιλος YπεραποστάσεωνKρήτης , Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Πρέβελης, Σ.Δ.Υ.Χανίων, Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, Psiloritis race ).

Μετά το χαιρετισμό προς τους παραβρισκόμενους και την επιγραμματική αναφορά στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα του Σ.Δ.Υ.Ρ. κατά το 2018, ξεκίνησαν οι προγραμματισμένες βραβεύσεις.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν:

α) Τα παλαιότερα μέλη του Σ.Δ.Υ.Ρ. : οι Λιονής Χρήστος, Ταταράκης Γιώργος, Μυριοκεφαλιτάκης Βαγγέλης, Δάνδολος Γιάννης, Σηφακάκης Γιώργος, Τζωρτζίνης Κώστας και Κιαγιαδάκης Βαγγέλης, οι οποίοι με τη μακρόχρονη επιτυχημένη παρουσία τους στις τάξεις του συλλόγου μας, συνέβαλαν στη διάδοση και την ενδυνάμωση του δρομικού κινήματος στο Ρέθυμνο και αποτελούν μέρος της ζωντανής ιστορίας του Σ.Δ.Υ.Ρ. και

β) Ο Θωμαδάκης Γιάννης, που το 2018 έκανε τον καλύτερο χρόνο πρωτοεμφανιζόμενου δρομέα μέλους μας, στην κλασική διαδρομή του Μαραθώνιου της Αθήνας.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν επίσης οι χορηγοί του συλλόγου και συγκεκριμένα:

Ο Θοδωρής Λιόντος ( προσφορά 2 αθλητικών ρολόγιών ),το Παγκόσμιο συμβούλιο Κρητών(αγορά ηλεκτρονικού χρονομέτρου), ο Νίκος Πενθερουδάκης (αγορά σετ αθλητικής ένδυσης), ο Κώστας Μαμαγκάκης ( επιμέλεια και δημιουργία του νέου μας λογότυπου ) και ο Γιάννης Βραβορίτης (παροχή χρήσης αυτοκινήτου προς το σύλλογο και προσφορά ηλεκτρονικού υλικού).

Στη συνέχεια παραδόθηκε στο σώμα Σαμαρειτών,- για την αγορά χρήσιμου για τη λειτουργία τους υλικού -, δωροεπιταγή 500 ευρώ ( μέρος των χρημάτων συγκεντρώθηκαν στον 6ο Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης και τα υπόλοιπα ήταν προσφορά του συλλόγου μας ).

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Σ.Δ.Υ.Ρ. που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης:το μέλος μας Γιάννη Βραβορίτη (που επιμελήθηκε το μενού της βραδιάς) το μέλος μας Λευτέρη Μυστράκη (για την προσφορά της εξαιρετικής πίτας ) και τους φωτογράφους Δενδάκη Μανώλη και Ματθαιουδάκη Ματθαίο ( για τη δωρεάν κάλυψη της εκδήλωσης ).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ